Φήμες και ……. υστεροφημία

0
1069

Όλα κυλούσαν ομαλά και αρμονικά . Στην απόλυτη μοναξιά του διαδικτυακού τόπου, σε ένα απολυταρχικό καθεστώς που είχε δημιουργηθεί, φυσικά με την συμβολή του, ήταν ο απόλυτος άρχων, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, και έπαιζε μόνος του, και αποκλειστικά.

Είχε το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει (έτσι νόμισε), αφού στην ουσία δεν υπήρχε αντίλογος. Όταν κάποιοι προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τους πύρινους λόγους του και τα επικοινωνιακά έργα της μονοπωλιακής διαχείρισης της τοπικής πολιτικής σκηνής, με κάποια ανώνυμα προφίλ, θεώρησε, με άμεσες κινήσεις, να  απαντά  με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι λοιπόν, ακολουθώντας τις εξελίξεις της στιγμής, στην ανωνυμία, κατασκεύασε και αυτός αναλόγου τύπου προφίλ και έτσι  έκαναν την εμφάνισή τους η Sofia Karra, και οι φίλοι-ες της, και όλοι μαζί ομαδόν, περιέγραφαν, τα ”κακώς κείμενα” της δημοτικής αρχής. Άρα λοιπόν μην καταλογίζουν σε εμάς το «προνόμιο», της ανωνυμίας. Εμείς τους βρήκαμε!!!!!

ΟΧΙ!!!!!!!!. Αυτοί δεν έβρισαν ποτέ κανένα!!!!!!. Αυτοί δεν έκαναν αναφορές σε προσωπικές καταστάσεις, εμπλεκομένων ανθρώπων με τα κοινά. Αυτοί δεν έθιξαν κανέναν. Αυτοί δεν συκοφάντησαν κανένα!!!!

Είστε οι πρώτοι διδάξαντες σε αυτόν τον τομέα. Πολύ πριν από εμάς, ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, και θυμάμαι εποχές, που υπήρχαν και προσωπικές ακόμα παρεμβάσεις, που απαιτούνταν εκατέρωθεν ενέργειες, προκειμένου να κατέβουν προσβλητικές αναρτήσεις….

Αυτά συνέβαιναν, αυτές οι αστείες, καταστάσεις…… πραγματικά!

 Και μετά;;; μετά ήρθε η άνοιξη!!!!!

Ήρθε ο βασικός αντίπαλος, αυτός που γνωρίζει, που ενημερώνεται, που κατανοεί διοικητικές δράσεις, και το χειρότερο για όλους εσάς, που  σας γνωρίζει ένα-ένα προσωπικά.

Ήρθε αυτός που κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να σπάσει το απόστημα της σαπίλας που είχατε δημιουργήσει, φαρμακώνοντας τους δημότες μας με τοξικές, ανούσιες και κατασκευασμένες ειδήσεις.

Και απλά λίγο ασχοληθήκαμε με μικρές έρευνες στην αρχή, ψάχνοντας κάποια στοιχεία, που όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση. Στην αρχή τουλάχιστον.

Σήμερα, μετά από 6 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ, κερδίζοντας καθημερινά καινούριους φίλους, που αγωνιούν να συμμετέχουν στην ορθή ενημέρωση, δεν χρειάζεται να προσπαθούμε ιδιαίτερα, για να καταγράψουμε, κάποιες ενέργειες που βαίνουν στην σωστή κατεύθυνση.

Οι ίδιοι οι αναγνώστες μας, αναγνωρίζουν αυτή την προσπάθεια, και μόνοι τους καθημερινά μας κατακλύζουν με μηνύματα και επιστολές, για τις περισσότερες ειδήσεις που διαβάζετε από αυτές τις σελίδες.

Οι ίδιοι οι αναγνώστες μας, διώχνουν το μαύρο που είχε επιβάλλει ο ”επαγγελματίας”, τόσα χρόνια, και οι παπαγάλοι του.

Και αυτός είναι ο λόγος που έχετε τρελαθεί εντελώς!!

Αντέχουμε κυρ-Σπύρο. Είμαστε πολλοί, και είμαστε μικροί (ηλικιακά). Όσο χρόνο χρειάζεσαι να φέρεις πέντε γύρους το στάδιο, τόσο χρόνο χρειαζόμαστε να σου απαντήσουμε, με τρόπο που θα σε κάνει να εκνευρίζεσαι, όπως προχθές.

Κάποιες  ΦΗΜΕΣ κυκλοφορούν, πως δεν ικανοποιούνται οι εντολείς σου, και ζητάς καθημερινά ενισχύσεις. Να ενισχύσουν το ανούσιο και παρωχημένο έργο σου, της καταστροφής, της διάλυσης, του μηδενισμού. Δεν ήταν τόσο ευχάριστες οι στιγμές γιορτής στο γνωστό σουβλατζίδικο, χθες. Κάποιοι απαίτησαν το κάτι παραπάνω, που δυστυχώς δεν μπορείς να δώσεις. Και φανερώνεται από το μειλίχιο γέλιο σου….. ΦΗΜΕΣ;;;;

Οι πολίτες που κρίνουμε και αναφερόμαστε στα γραπτά μας, δεν είναι ούτε η κυρά-Μαρίκα, ούτε η κυρά-Αγλαΐα, που συχνά αναφέρεται το ”πουλέν” σου. Είναι άνθρωποι που διοικούν, συμμετέχουν, και θα εκτεθούν στην επόμενη πολιτική αναμέτρηση.

Αν εσύ νομίζεις ότι λασπολογούμε, κρίνοντας πράξεις που αφορούν τις επιλογές τους, τώρα ή κατά το παρελθόν, όταν ασκούσαν διοίκηση, είναι η δική σου εκτίμηση. Εμείς απλά κρίνουμε, όπως κάθε πολίτης αυτού του τόπου,  χωρίς χαρακτηρισμούς (εντός πάντα πλαισίων, που ορίζουν οι πολιτικές διατυπώσεις), και δεν προσβάλουμε κανένα, όπως αντιθέτως κάνουν, όλα τα ανώνυμα παπαγαλάκια σου, που μαεστρικά καθοδηγείς.

Και δεν θα σταματήσουμε, ειδικά για φωστήρες που έχεις περιθάλψει, και ξαφνικά προσπαθείς να τους μεταλλάξεις το πολιτικό τους προφίλ, ή ότι άλλο νομίζεις. Είμαστε γνωστοί, από το 2010, και γνωρίζουμε την διαδρομή τους, από τα πρώτα τους βήματα.

Και ο κόσμος επίσης. Ελάχιστα χρειάζεται να τους θυμίσουμε κάποια μικρά γεγονότα, και να δεις πως όλοι θα θυμηθούν, τα πάντα.

Κάνε την δουλίτσα σου, όσο ακόμα μπορείς, και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που νομίζουμε. Εμείς δεν πληρωνόμαστε, ούτε χαρτζιλικωνόμαστε, ούτε επαιτούμε για 20αρια, και κανα γύρο με πίττα.

Είμαστε εδώ ορμώμενοι από την τρέλα μας, και το πάθος μας, γιατί πιστεύουμε πως ο όμορφος τόπος μας δεν είναι ντενεκεδούπολη, και οι διοικούντες ντενεκέδες, σαν και αυτούς που τόσα χρονιά μας διοικούσαν.

Και πάντα θα απαιτούμε το καλύτερο, διότι έτσι μάθαμε να αγωνιζόμαστε από μικρά παιδιά. Δεν πήγαμε σε κανένα να πουλήσουμε φρούδες ελπίδες, φρου-φρου και αρώματα, προκειμένου να τον απομυζούμε συνεχώς.

Τιμούμε τον αγώνα και την προσπάθεια του καθενός, αρκεί, να κατανοεί που βρίσκεται, και τι πρέπει να κάνει.

Και όταν φθάνει το τέλος, να αποχωρεί με αξιοπρέπεια, με σθένος, λεβέντικα και θαρραλέα. Και η υστεροφημία ξέρεις είναι σημαντικό πράγμα, ειδικά σε μικρούς τόπους όπως αυτός που ζούμε εδώ, και έχεις επιλέξει να ζεις. Επέτρεψε μας όμως να σου θυμίσουμε πως ποτέ δεν σεβάστηκες, προσπαθώντας πάντα να εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις που εσύ δημιουργούσες, με μοναδική επιδίωξη το προσωπικό, οικονομικό σου όφελος.

Πλησιάζει ο καιρός που θα αρχίσεις πάλι να καταριέσαι πρόσωπα, και φανταστικούς εχθρούς σου, από το παρελθόν.

Εμείς όμως το μόνο που θα κάνουμε θα είναι να παραθέτουμε πόσο κόστιζε η ενημέρωση στους δημότες την τετραετία 2002-2006, πάντα με αποδείξεις(ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ) και τι πρόκειται να τους συμβεί, εάν ποτέ καταφέρουν να διοικήσουν, αυτοί που σήμερα σε περιθάλπουν και συν τρώγεις μαζί τους.

ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ λοιπόν, αγαπητέ.

Αν αυτό τους διδάξεις, ίσως για πρώτη φορά στην ζωή σου, πράξεις σωστά……    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here