Αναδρομή σε ουσιαστικές……παρεμβάσεις.

0
1023

 Και καμιά φορά, δεν χρειάζεται να ξέρεις και να θυμάσαι. Όλα εδώ είναι γραμμένα, στα αρχεία του καταστροφολόγου, σε κείμενα, σε βίντεο. Κάποιοι φρόντισαν με την ίδια πάγια και προσφιλή τακτική τους, ανάλογα τότε με τα συμφέροντα που εξυπηρετούσαν, να καταγγέλλουν και να αφορίζουν ”πολιτικές”, και δημοτικά πεπραγμένα.

Δημοτικό συμβούλιο 28-3-2011. Τότε που δεν ήταν και τόσο φίλος, με τον σημερινό εργοδότη του, τότε που τον είχε στημένο στον τοίχο, επειδή η παράταξή του την δεύτερη Κυριακή, είχε στηρίξει τον κ. Οικονομάκο.

……….Συγκεκριμένος και επί της ουσίας στον έλεγχο της σημερινής διοίκησης, πρέπει να είναι και ο λόγος της αντιπολίτευσης. Η ανούσια παρελθοντολογία και θέματα που αφήνουν αίσθηση επί προσωπικού, δεν μπορούν να «μιλήσουν» για «πραγματική εποχή» στο νέο δήμο. Και πολλοί απόρησαν, όταν ο Γιώργος Γιασημάκης, έφερε ως «ανακοίνωση», ευρήματα…  γκαρσονιέρας με τα… παρελκόμενά της, σε ιδιόκτητο χώρο της πρώην κοινότητας των Νέων Παλατίων! Ούτε με πολιτική θέση έχει να κάνει αυτό, αλλά κρύβει πολιτική, αλλά ούτε και μπορεί να γίνει αντικείμενο έρευνας, από τη σημερινή δημοτική αρχή. Ήταν μια άστοχη κίνηση, που έφερε και δικαίως την αντίδραση του πρώην δημάρχου Γιώργου Γαβριήλ, που παρευρίσκετο. «Ο μαξιμαλισμός δεν λύνει προβλήματα…» ήταν η απάντησή του, κατ’ αρχάς στο δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, που είχε μιλήσει για πολλές χωματερές στο π. δήμο Ωρωπίων και «αυτά είναι λαϊκισμοί» στον Γιώργο Γιασημάκη……(ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ!!!!!!!)……

Είπαμε η πολίτικη της κλειδαρότρυπας, είναι αγαπημένη τακτική για κάποιους. Αυτή του περιτυλίγματος, τις αναφοράς για να πούμε κάτι, της δημιουργίας εντύπωσης  χωρίς πραγματική ουσία. Αλλά και η αντιμετώπιση από τον γνωστό ”επαγγελματία”, που εμπρός στο οικονομικό του συμφέρον, και τις ”μάσας”, που τότε δάγκωνε ακατάπαυστα, δεν διστάζει να θυσιάσει τα πάντα……(παραδοσιακά ”φίλα προσκείμενος”)….

Και σήμερα εμφαντικά, τον χαρακτηρίζει φίλο του, και του δίνει θέση στο ίδιο τραπέζι. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί….

Εδώ πάνω στα αρβανιτοχώρια, ”εκεί που φτύνουμε δεν γλείφουμε”, κύριε επίδοξε δήμαρχε. Και θέματα τέτοιας ευτελούς αξίας, ανούσια και λαϊκιστικά, δεν μας ενδιέφεραν ποτέ. Όλα τελικά έχουν μια συνέχεια, και ουδέποτε ήσουν κάτι το διαφορετικό. Περάσαν έξι χρόνια, και αποδεικνύεις πως ποτέ δεν άγγιξες την ουσία.

Μας ενδιαφέρει ο τόπος μας, η ανάπτυξη των χωριών μας, η μετάβαση στην επόμενη μέρα, όπως σύγχρονων άλλων πόλεων που επισκεπτόμαστε και ζηλεύουμε. Και τρία χρόνια, επίσημη πρόταση ανάπτυξης από την παράταξή σου, δεν έχουμε ακούσει.

Και είμαστε σχεδόν σίγουροι, πως ειδικά τώρα, μετά την προσθήκη και του ιπταμενουραμποσουπερμανκομαντο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Φάτε λοιπόν κάνα σουβλάκι να ξεχαστείτε, και ευχηθείτε όλοι μαζί να είναι καλά ο Θωμάς, που ασχολείται ακόμα μαζί σας, και έχετε ακόμα κάποια υπόσταση…….

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ…..

”ανώνυμος φίλος”….απο ΑΥΛΩΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here