Δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις για εμάς, πραγματοποιούνται το επόμενο διήμερο.

0
1388

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΡΩΠΟΥ

Η ομοσπονδία συλλόγων Ωρωπού, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Κέντρο Ατλαντίς και ώρα 13.00, το μεσημέρι. Είναι ο ετήσιος χορός του συλλόγου, μια συγκέντρωση-συνάθροιση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που αποτελεί θεσμό τα τελευταία 20χρόνια στον Δήμο μας. Υπό την καθοδήγηση του Πρόεδρου της,  Παναγόπουλου Γιώργου, που έχει προσδώσει άλλη δυναμική στον σύλλογο, αποτελεί τον πιο δυναμικό σύλλογο της περιοχής, που συμβάλλει πραγματικά, στην αναβάθμιση της ζωής των οικιστών, αλλά και στην ποιοτικότερη ζωή των κατοίκων στο σύνολο της περιοχής. Από τους ελάχιστους συλλόγους που έχουν ξεπεράσει από καιρό, τα στενά όρια των πολιτιστικών δρώμενων , και των μικροεφαρμογών- παρεμβάσεων εντός του οικισμού τους, και ασχολούνται με χρόνια και πραγματικά προβλήματα του τόπου. Οφείλουμε να ήμαστε όλοι εκεί……

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ο Δήμος Ωρωπού, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Λακκαγκίνη στις Αφίδνες, θα τιμήσουν τον Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Γεώργιο Πατούλη, για την πολύτιμη προσφορά τους στον Δήμο Ωρωπού, μετά και από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαϊές του καλοκαιριού, που κατέκαψαν τον Κάλαμο και Καπανδρίτι.

Ιδιαίτερη θέση στην γιορτή, θα έχει η πολιτική προστασία του Δήμου Ωρωπού, και ειδικά η εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης Αφιδνών. Θα τιμηθούν για την ακούραστη προσφορά τους, και συμμετοχή τους, σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν στον Δήμο μας, και ήταν εκεί προκειμένου να προσφέρουν την εθελοντική τους βοήθεια, παρεμβαίνοντας καίρια και ουσιαστικά.

Η ομάδα, που έδωσε το έναυσμα και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τους δημότες μας, να συμμετέχουν μαζικά στην προστασία του περιβάλλοντός μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά…..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here