Φανταστείτε να είχε γίνει στον Δήμο Ωρωπού.

0
1164

Γκάφα σε προκήρυξη Δήμου στη Διαύγεια: «Κώστα, προσάρμοσέ το» -Η απάντηση.

Σάλος στο διαδίκτυο για μια φράση που περιλαμβάνεται σε προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Πρόκειται για την πράξη της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Έγκριση μελέτης 49/2017 και κατάρτιση των όρων της Διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, πρ/σμού 39.998,68 €»

Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το κείμενο στη σελίδα 8 και συγκεκριμένα την παράγραφο 9.3, που αφορά στην τεχνική ικανότητα και την επαγγελματική ικανότητα του εργολάβου, θα δει τη φράση… «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΕΔΩ

Από πλευράς Δήμου Περιστερίου δόθηκε η εξής απάντηση:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια.

Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Αρχική Σελίδα

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Φανταστείτε να είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον Δήμο Ωρωπού.Στα κάγκελα θα ανέβαιναν, ο κυρ Σπύρος,η Σοφία η κουτσή, ο κύριος Βασίλης, ο ειδικός αγορητής, ο εκ Ωρωπού ειδικός σύμβουλος μηχανολογικών και επενδυτικών θεμάτων και ο ερυθρόλευκος περιπατητής.Εδώ ψάχνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και εφευρίσκουν ανύπαρκτα ζητήματα, πόσο μάλλον ένα τόσο τεράστιο θέμα, που εμφανίστηκε μάλιστα σε ένα Δήμο που θεωρείτε από τους καλύτερους και τον χρησιμοποιούν πολλοί “κοντυλοφόροι” σαν παράδειγμα λειτουργίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here