ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ…. ένα στολίδι για την περιοχή

0
1851

Επισκεφτήκαμε τον βρεφονηπιακό σταθμό στον Κάλαμο. Ένα εκπληκτικό κτίριο, μοναδικό στην περιοχή μας, που παραδόθηκε προς χρήση, από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Κάποιες εργασίες, που δεν είχαν ολοκληρωθεί, κυρίως στους αύλιους χώρους, τελείωσαν πρόσφατα, και μοναδικές ελλείψεις αυτήν την στιγμή, είναι μέρος του εξοπλισμού, που ακόμα δεν έχει παραδοθεί.

Ένα άψογα λειτουργικό κτίριο, που έχει δώσει ανάσα σε πολλές οικογένειες συνδημοτών μας, επιλύει σύγχρονα προβλήματα των οικογενειών των πολιτών μας.

Συγκεκριμένα σήμερα, κατα την επίσκεψη μας, τεχνικός εγκαταστάσεων από την εταιρία κατασκευής, σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία, εκκίνησαν το σύστημα θέρμανσης, καθώς είναι ιδιαιτέρως πολύπλοκο, αλλά παράλληλα πολύ σύγχρονο και οικονομικό.

Επίσης μόλις σήμερα, προκηρύσσονται 5 νέες θέσεις εργασίας, προκειμένου να στελεχώσουν  στο έπακρο, όλους τους παιδικούς σταθμούς, έτσι ώστε να αποδώσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Οι θέσεις αυτές για τους ενδιαφερόμενους, είναι αναρτημένες στην σελίδα του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, και αφορούν :

2 θέσεις Βρεφονηπιοκόμων

1 θέση βοηθού Βρεφονηπιοκόμου

1 θέση μάγειρα

1 θέση εργάτη γενικών καθηκόντων

Σε συνάντηση των γονέων, εκπαιδευτικών και του προέδρου του ΝΠΔΔ κ.Τόλια Μιχάλη, που διεξήχθη στο κτίριο την προηγούμενη εβδομάδα, συζητήθηκαν θέματα λειτουργικής φύσης της μονάδας, και πιθανών ελλείψεων σε χρηστικά αντικείμενα και εξοπλισμούς. Σε πολιτισμένο και ευχάριστο κλίμα όπως ενημερωθήκαμε, προτάθηκαν και δόθηκαν λύσεις, σε ότι απασχολεί τους λειτουργούς, τους γονείς αλλά και τα μικρά παιδάκια.

 

Πολλά έχουν γραφεί, και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί. Είμαστε και θα είμαστε πάντα της άποψης, πως τέτοια έργα ωφέλημα στο κοινωνικό σύνολο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει, είναι να λειτουργούν γρήγορα, άμεσα, και πρακτικά, προκειμένου να εξυπηρετούν τους δημότες μας. Το εάν κάποιες προσπάθειες προσεγγίστηκαν  με λάθος τρόπο κατά το παρελθόν, ή κάποιοι κοπίασαν παραπάνω ή λιγότερο, ή κάτι τέλος πάντων δεν έγινε σωστά κατά τις τυπικές διαδικασίες, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Η υποχρέωση των διοικούντων είναι να προσφέρουν με σύντομες ενέργειες, με πρακτικές διαδικασίες και σύννομες πράξεις, λύσεις σε όλα τα επίπεδα, και ειδικά για έργα που προσφέρουν καθημερινές και ουσιαστικές λύσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here