Απάντληση υδάτων στις νέες σχολικές μονάδες

0
2687

Από χθες φάνηκε πως θα υπήρχε πρόβλημα με τον κεντρικό δρόμο  μπροστά στα νέα σχολεία, του Ωρωπού. Η μεγάλη νεροποντή και η ένταση της βροχής, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς από την προσωρινή λύση που κατασκεύασε η δημοτική αρχή, έως ότου ολοκληρωθεί το έργο αποστράγγισης που έχει προβλεφτεί.

Με καινούρια αντλία, μεγαλύτερης ισχύος, και προσθήκη νέας σωλήνωσης, μεγαλύτερης διατομής, θα προσπαθήσουν εκ νέου, να αντιμετωπίσουν, προσωρινά όπως είπαμε, τις έντονες βροχοπτώσεις.

Χθες ήταν μια μέρα ταλαιπωρίας για όσους προσπάθησαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολειό, όπως είδαμε, από εικόνες και βίντεο που ανέβασαν διάφοροι επίδοξοι ρεπόρτερ.

Σήμερα τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής λειτούργησαν άμεσα, και με την έναρξη της βροχόπτωσης, μηχανήματα του δήμου, αντλητικά οχήματα, αλλά και οχήματα(πυροσβεστικά) της πολιτικής προστασίας των εθελοντών μας, επενέβηκαν προκειμένου να αφαιρέσουν τα νερά, πριν την λήξη των σχολικών μαθημάτων.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, και πολύ σύντομα ο δρόμος ελευθερώθηκε από τους τόνους νερού που είχαν συσσωρευτεί. Αύριο αναλόγως τα καιρικά φαινόμενα, και εφόσον χρειαστεί, ο ίδιος μηχανισμός θα είναι σε ετοιμότητα από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την έλευση των μικρών μαθητών μας, εκπαιδευτικών, και των γονέων.

Αυτές είναι οι πληροφορίες μας.

Σε ερώτηση που θέσαμε για την εξέλιξη του διαγωνισμού, και ορισμού αναδόχου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα, μάθαμε πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here