Χρήστος Τσεκρεζής: Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι λαγοί……..

0
1282

Μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσεκρεζής, στις καθαρές απόψεις του, και στα σταράτα μεστά λόγια του. Έχει αποδείξει, επανειλημμένα στο δημ συμβούλιο, πως δεν μασάει τα λόγια του, και στηρίζει την άποψη του, μέχρι θανάτου, έως ότου κάποιος να του αποδείξει ότι είναι λάθος, που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Και ο απλός καθημερινός του λόγος, στο χθεσινό συμβούλιο, ξεκαθάρισε πράγματα κι καταστάσεις, που όλοι γνωρίζαμε, όλοι μας είχαμε καταλάβει, και κανείς δεν παραδεχόταν.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως ο συνδυασμός του Δημητρίου στήριξε τον σημερινό Δήμαρχο, ο ίδιος και τα κορυφαία στελέχη του( ο εξής ένας δηλαδή), δίνοντας την τεράστια διαφορά υπέρ της δημοτικής αρχής στον δεύτερο γύρο και ειδικά στον Αυλώνα.

Επίτηδες λοιπόν φώναξε τον Νώντα να τον ακούσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Τσεκρεζής, μήπως ακουστεί κάποια διαφωνία. Κάποια πιθανή αντίρρηση.

Καμιά απολύτως αντίδραση.

Όλα τα δέχτηκε χωρίς διαφωνία. Σχεδόν συνηγόρησε, στον χαρακτηρισμό ”λαγό”, που του επέστρεψε.

Και σήμερα; Σήμερα είναι αγκαλιά! Με τον κ.Οικονομάκο!

Όλα έχουν ξεχαστεί!

Όλα περάσαν στο παρελθόν, αφού σήμερα άλλος είναι ο στόχος. Είναι ο ”κακός” σημερινός δήμαρχος, που στήριξε με τόση ευκολία μόλις πριν τρία χρόνια, και σήμερα είναι  ορκισμένος εχθρός.

Αλήθεια ακόμα μπορούμε να μιλάμε για πολιτικές;

Μπορούμε ακόμα να μιλάμε για το καλό του τόπου μας, και για προοδευτική διοίκηση;

Είναι ξεκάθαρο πως ο Νώντας χαράσσει μια πολιτική προσωπικά προερχόμενη. Μια πολιτική που στηρίζετε σε διαφορές που ”έχει ανακαλύψει” στα τρία χρόνια διοίκησης της σημερινής αρχής, και τον οδηγούν με τον οποιοδήποτε, αρκεί να είναι απέναντι.

Έτσι τίμησε και τιμά καθημερινά την εμπιστοσύνη, στους λιγοστούς ομολογουμένως ψηφοφόρους του. Με προσωπικό πάθος και απέχθεια, καταφέρεται κατά της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου.

Θεωρουμε πως ειναι τιμη, να υπαρχουν ανθρωποι στο δημ συμβουλιο, που να μπορουν να στηριζουν την αποψη τους, χωρις φοβους. Ουτε για την επομενη ημερα, ουτε για την υστεροφημια τους, ουτε για την καλυψη καποιων συμφερωντων. Να μπορουν να μηλουν με ειλικρινια, να κρινουν και να συνησφερουν στον κοινο καλο, μακρια απο παραταξιακες κατευθυνσεις και στενες κομματικες γραμμες.

Και ο Χρηστος, το εχει ξεπερασει. Και το αποδεικνύει καθημερινα. Ειναι υπερ της δημιουργιας, της αναπτυξης, της προοδου του τοπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here