Σε ποιους ακριβώς απευθύνεσαι φίλε Μιχάλη;Στις ύαινες;

0
1907

Παρακολουθούμε και εμείς μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού,το ρεσιτάλ υποκρισίας στο οποίο επιδίδονται συγκεκριμένα πρόσωπα και το γνωστό κέντρο παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.

Και έχουν σηκώσει ολόκληρη επανάσταση και μιλούν για μέγιστο σκάνδαλο κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος και για τεράστια κομπίνα εις βάρος των Δημοτών.

Κανείς βεβαίως δεν αναφέρει για τι ποσό συζητάμε και για ποιον σκοπό δόθηκε αυτό το ποσό.

Και το κυριότερο είναι πως υποκριτικά υποστηρίζουν τα όσα υποστηρίζουν,ενώ γνωρίζουν,καλύτερα από το καθένα μας, πως κάποια πράγματα,με την ηθική και με την ανθρωπιά είναι επιβεβλημένα και πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν άνθρωποι και υπηρεσίες,αλλά με το εξοντωτικό απάνθρωπο σύστημα,θα πρέπει να παραπεμφθούν στα αζήτητα,αδιαφορώντας αν κάποιοι σκληρά εργαζόμενοι θα πεινάσουν, ή αν κάποιες υπηρεσίες θα σταματήσουν να εξυπηρετούνται και να προσφέρουν αυτά τα οποία πρέπει.

Και φυσικά έχουν αλλοφρονήσει και έχουν περάσει σε μανιώδη επίθεση,μιας και απέναντι τους βρέθηκε αυτή την φορά, ένα καλό παιδί που το μόνο που γνωρίζει είναι να δουλεύει για το καλό των Δημοτών,κάνοντας πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούται από την θέση του, και το κυριότερο ένας απλός άνθρωπος, που δεν έχει πίσω του ούτε προστάτες, ούτε σταθερή και μόνιμη εκλογική πελατεία,παρά μόνο την επιθυμία του να προσφέρει.

Και έχει προσφέρει τόσα που αυτό ενοχλεί.

Και μάλιστα αποδεικνύοντας πόσο αγαθές και αγνές προθέσεις έχει,κάνει το αυτονόητο.Λέει με περισσή ειλικρίνεια-που για εμάς αγγίζει τα όρια της βλακείας,μιας και ξέρει πως απέναντι του βρίσκονται κοράκια-πως θα πρέπει με κάθε θυσία να πληρωθούν οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα,όπως είναι η καθαριότητα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας.

Και οι Ύαινες  αναλαμβάνουν το τιτάνιο συνηθισμένο τους έργο.

Σπιλώνουν,λοιδορούν,ασχημονούν,χλευάζουν,υβρίζουν,”βιάζουν” οικογένειες και αξιοπρέπειες.

Και για το “τεράστιο” ποσό της ζημιάς, πουθενά ούτε κουβέντα.

350 Ε +ΦΠΑ η τεράστια απάτη,η μέγιστη εγκληματική ενέργεια κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος.

Και ποιος είναι ο αρχηγός της καταγγελτικής ομάδας;Ποιος κρατάει την μπαγκέτα;Ποιος είναι ο μαέστρος;

Ο Εκδότης της Μάχιμης Πόλης.Ο Άνθρωπος που αποδεδειγμένα “αφαίρεσε” ταχυδακτυλουργικά πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ(άνω των 60000 ε), από την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης,αλλά και από τον τότε Δήμο Ωρωπίων, προσφέροντας μηδαμινές υπηρεσίες, που πραγματικά δεν άξιζαν ούτε πεντάρα.

Φυσικά δεν πληρωνόταν για αυτές τις υπηρεσίες.Πληρωνόταν για να κάνει αυτό που ακόμα κάνει.Για να υβρίζει, να ξεφτιλίζει, να παραπληροφορεί να δημιουργεί κουρνιαχτό,σπέκουλα και λάσπη.

Και ποιοι είναι τα μέλη της ορχήστρας;

Η Ετερόκλητη ομάδα, της Δυναμικής Πολιτείας, συνεπικουρούμενη από τον Νώντα τον υπερτίμιο σούπερμαν που έχει ξεχάσει,2-3 χρόνια να κάνει απολογισμό,στον Συνεταιρισμό του Αυλώνα που προίστατε και τους συν αυτώ.

Στο ίδιο έργο θεατές χρόνια τώρα,όλοι μας παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου και της υποκρισίας.Να μιλά για ηθική ο ανήθικος και για κωλοτούμπες ο Μελισανίδης της “δημοσιογραφίας”.

Για εμάς η κίνηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Πολιτισμού,Μιχάλη Τόλια, να παραδεχτεί δημόσια,πως για να εξυπηρετήσει το Δημόσιο συμφέρον και για να πετύχει την άριστη και σωστή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών,είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την προσωπική του βολή και καλοπέραση και να διακινδυνεύσει να θιγεί προσωπικά,έχει διπλή ανάγνωση. Την Πολιτική και την Ανθρώπινη.

Πολιτικά ο Μιχάλης για εμάς παίρνει μηδέν.Μηδέν γιατί ενώ γνωρίζει πως οι ύαινες δεν ξεχωρίζουν τα ανθρώπινα και τα αυτονόητα, αλλά ζητούν και πίνουν μόνον αίμα,προβαίνει σε μια ειλικρινή παραδοχή, αρνούμενος να παίξει και αυτός τον υποκριτικό ρόλο του δεν ξέρω,δεν άκουσα,δεν είδα και κινούμενος εκτός γραμμής πολιτικής ηθικής και πολιτικού παραλογισμού,λέει ξεκάθαρα,πως καμιά φορά θα πρέπει να προτιμούμε το ηθικό από το νόμιμο.Σε ποιους  απευθύνεσαι Μιχάλη;Στα αιμοβόρα δημοσιογραφικά “σκυλιά” και στα φερέφωνα τους; Και τι περιμένεις; Ανθρωπιά;;;;;;;

Ανθρώπινα για εμάς ο Μιχάλης παίρνει δέκα με τόνο.Γιατί ανθρώπινα έχει κερδίσει μέχρι τώρα το στοίχημα, στον ευαίσθητο τομέα Διοίκησης που έχει αναλάβει και ανθρώπινα βρίσκεται κάθε στιγμή, σε κάθε σημείο που τον χρειάζεται ο Δήμος και ο πολίτης, από τα Σχολεία και τους Συλλόγους, μέχρι τις πλημμύρες και τις καταστροφές.Ανθρώπινα σκεπτόμενος πάντα,κινείται έξω από τα πολιτικά δεδομένα ενός σαθρού συστήματος που ευνοεί και προωθεί την λογική, του κάνω μόνο όσα με συμφέρουν, όσα με βολεύουν και όσα με βγάζουν κερδισμένο.

Μάλλον αγαπητέ Μιχάλη άνθρωποι που σκέπτονται με τον τρόπο τον δικό σου,δεν έχουν θέση σε αυτή την πολιτική σκηνή.Μάλλον θα πρέπει ή να προσαρμοστείς και να γίνεις ένα και το αυτό,ή να πας σπιτάκι σου,μιας και μέση λύση δεν υπάρχει.

Και θα γίνεις ένα ακόμα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ……….

Και οι πολίτες,οι τόποι,τα χωριά, οι πόλεις, οι άνθρωποι, τα παιδιά, το αύριο, οι καλύτερες μέρες;

Άστες αυτές Μιχάλη.

Αυτές ανήκουν προφανώς, στους πληρωμένους παραπληροφορητές που έχουν τον τρόπο να συντηρούνται και να επιβιώνουν, σε όλες τις καταστάσεις, με όλες τις κυβερνήσεις, με όλα τα συστήματα….Γιατί πουλάνε και αγοράζουν αίμα……..Και ξέρεις…..Το να πουλάς αίμα προκαλεί τρόμο και δημιουργεί ανοχή……Καμιά φορά όμως είναι και κάτι παλληκάρια, που λένε φτάνει πια….Ως εδώ……Αυτοί είστε κύριοι…..Και υπάρχουν και κάποιοι που δεν σας φοβούνται…….

Και τότε ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και ο κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here