Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, Δημότης Ωρωπού!!!!

0
1243

Μεγάλη ημέρα για το Δήμο μας σήμερα, και ιδιαίτερη τιμή από τον Προκαθήμενο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ιερώνυμο. Σήμερα σε μια σεμνή τελετή ανακηρύχθηκε Δημότης του Δήμου Ωρωπού. Υλοποιήθηκε η απόφαση του δημ συμβουλίου, που πάρθηκε πρόσφατα, ομόφωνα, και σήμερα εφόσον γιορτάζει η έδρα του δήμου μας, χοροστάτησε στην θεία λειτουργία, στον ομώνυμο Ναό, στην Σκάλα Ωρωπού, και κατόπιν σε γνωστό κατάστημα της περιοχής, ανεκυρήχθει από τον Δήμαρχο δημότης του Δήμου μας.

Είναι τραγελαφικό το δημοσίευμα που διαβάσαμε σε προσωπική σελίδα του γνωστού ”επαγγελματία δημοσιογράφου” σήμερα  (αλήθεια το άλλο μαγαζί τι έγινε;;;, θα το κλείσουμε;;;δεν βρίσκουμε χιλιαρικάκι να το συντηρήσουμε;;;), περί προσωπικών προσκλήσεων, και τα τι΄αύτα.

Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου;

Θέλετε προσωπικές προσκλήσεις για να παραστήτε σε εκδήλωση, σε μια γιορτή που τιμά ο πρώτος πολίτης της χώρας με την παρουσία του, τον τόπο σας;;;;

Υπήρξαν μήπως προσωπικές προσκλήσεις, και δεν το γνωρίζουμε;;;

Υπήρξε μηχανισμός που απέτρεπε ή απέκλειε κάποιες ”δυσάρεστες παρουσίες;;;”

Μια πρόσκληση τυπώθηκε,μοιράστηκε, και επικοινωνήθηκε για όλους τους δημότες, μέσω των επίσημων σελίδων του δήμου, για όλους.

Πρόσκληση σε μια γιορτή, που άφορα τον τόπο μας, και τον δήμο μας, και δεν μπορεί κανείς να την οικειοποιηθεί.

Τιμάται ο Δήμος μας και συγκεκριμένα, το Χαλκούτσι που αποτελεί γενέτειρα της μητέρας του Μακαριότατου, ο Αυλώνας που θήτευσε και δίδαξε εκεί στα πρώτα του χρόνια, η Μαλακάσα που έζησε για λίγα χρόνια της ζωής του, και τελικά, ο τόπος που επέλεξε να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής  του, αφού διαμένει μόνιμα στην Αγριλέζα Χαλκουτσίου.

Και όλα αυτά τα γράφει, για να καταλήξει τελικά, στο μενού 40ε, για 70 ανθρώπους. Να δημιουργήσει την εντύπωση, πως ”κατασπαταλιούνται”, τα δημόσια χρήματα……

Οι συνοδείες των μητροπολιτών, και οι ιερείς με τα συμβούλια τους, ξεπέρασαν τους 60 ανθρώπους. Πάνω από 120 ήταν στο γιορτινό τραπέζι σήμερα, που παρέθεσε η δημ αρχή. Αυτό βεβαία δεν μετέβαλε την αρχική οικονομική πρόβλεψη και απόφαση, που δεν ξεπέρασε της 3000ε. Αυτό. Πολύ απλά!!!!!

Δεν είχαμε σκοπό να αναφερθούμε στην αντιπολίτευση, άλλα καμιά φορά δεν είναι όλα εκμεταλλεύσιμα πολιτικά. Υπάρχει και η ορθόδοξη πίστη, η τιμή στους συνδημότες σου που γιορτάζουν τον Άγιο πολιούχο τους, οι συνδημότες σου, που περιμένουν να σε δουν και να τιμήσεις με την παρουσία σου, μια φορά τον χρόνο.

Χθες στον εσπερινό, σήμερα στην θεία λειτουργία, δεν εμφανίστηκε ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ…..

Ούτε κερί να ανάψουν….. και θίχτηκαν που δεν καλέστηκαν προσωπικά!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Λόγο της ημέρας, θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, και ειδικά στους κ.κ. Μπαλόκα Ανδρέα και Γαζβινιάν Ανδρέα, που τιμούν με……. ιδιαίτερη χαρά τις σελίδες μας.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here