Πάντα αναπολείς τις ημέρες,που γεννούσανε και τα κοκόρια…….

0
1525

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να πεις λόγια……

Υπάρχουν οι εικόνες που μιλάνε και λένε τις αλήθειες,που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν.

Και το χειρότερο για αυτούς είναι,πως όσο τα μεγέθη είναι συντριπτικά,τόσο περισσότερο υποκριτές και αναξιόπιστοι φαίνονται.

Αποδεικνύεται λοιπόν,πως ο άνθρωπος που έφερε την ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στον Ωρωπό,δεν μπορεί σήμερα να μιλά για έμμισθους.

Ο Άνθρωπος που ανήγαγε την λάσπη και την συκοφαντία σε τρόπο ζωής και καθημερινής τακτικής,δεν μπορεί σήμερα να μιλά για λασπολόγους και υβριστές.

Ο Άνθρωπος που “ΚΕΡΔΙΣΕ  ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ” 60000 Ε,από τους δημότες και την κοινωνία του Ωρωπού,δεν μπορεί σήμερα να μιλά για πληρωμένες πένες και φερέφωνα……

Και είναι τόσο μακρυά η σειρά των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ και των ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ,που θα σας καλέσουμε να οπλιστείτε με υπομονή,γιατί θα δημοσιεύουμε για μήνες,το ατέλειωτο γαϊτανάκι των Ευρώ της προπαγάνδας,της λάσπης και της κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Αφιερώνουμε την αποψινή πρεμιέρα,στον αγαπητό κύριο Γιασημάκη,που δηλώνει σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο FB ,πως δεν μας βλέπει καθόλου.Πως να μας δεις κύριε Γιασημάκη;Αφού έχεις μάτια μόνο για τον πνευματικό σου μέντορα και τον πολιτικό σου καθοδηγητή.Σου τον χαρίζουμε………Να τον χαίρεσαι……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here