Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “Η Φρικαντέλα”, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου Ωρωπού.

0
1395

Τη δική του Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, διοργανώνει το ειδικό δημοτικό σχολείο του Χαλκουτσίου Ωρωπού, στις 21 Δεκέμβρη, στις 6μμ

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης με τίτλο “Η Φρικαντέλα”, σε διασκευή του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά, από τους μαθητές, και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη χορωδία των μαθητών. Παίρνουν ακόμη μέρος οι, Νίκος Ξαρχάκος, κιθάρα, και Μαίρη Κασαμπαλάκου, φλάουτο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ δώρων.

• Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του ειδικού δημοτικού σχολείου του Χαλκουτσίου Ωρωπού, με την υποστήριξη των τεσσάρων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Χριστίνας Γράβαλου – Χατζηϊωαννίδου, ειδ. παιδαγωγού, επικεφαλής του σχολείου, Ζωής Μανώλη, Ελένης Καραγεώργου, Βεβρωνίας Καρκαλέτση και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Σημειώνεται, ότι το σχολείο διαθέτει ακόμη τις ειδικότητες ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού – ΕΕΠ, εργοθεραπευτή, σχολικής νοσηλεύτριας, και ειδικού βοηθού.

• Όμως, δεν διαθέτει τις ειδικότητες ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού – όπως επιβάλλεται, ψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού, λογοθεραπευτή, και φυσιοθεραπευτή.

• Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου είναι η Ιωάννα Λάγγη, και γεν. γραμματέας η Αναστασία Παυλίδου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

☆ Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 2295079945

Που: Αμφιθέατρο Ειδικού δημοτικού σχολείου Χαλκουτσίου Ωρωπού, οδός Σωκράτους 9.

Πότε: 21 Δεκέμβρη, 6μμ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here