Ολοκλήρωση εργασιών και προετοιμασιών Χριστουγέννων

0
1351

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κοινοτικό κατάστημα Μαρκοπούλου. Εργασίες που αφορούσαν την εξωτερική όψη του κτηρίου, που βάφτηκε εξολοκλήρου, ίσως για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του. Είχαμε αναφερθεί πριν από περίπου ένα μήνα στο συγκεκριμένο θέμα, όταν σε ολόκληρο το κτήριο είχαν τοποθετηθεί εξωτερικές σκαλωσιές και είχαν αρχίσει οι διαδικασίες ελαιοχρωματισμού. Σε σύντομη συνομιλία με τον εξαιρετικά δραστήριο πρόεδρο του Μαρκοπούλου κ.Μαγκλάρα-Αρμυριώτη Δημήτρη, μας αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα σε δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για την ενότητα Μαρκοπούλου, και θα καλύψουν ανάγκες των συγχωριανών του, που για χρόνια αιτούνταν στις δημοτικές αρχές, χωρίς αποτελέσματα.

Η προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου δένδρου στα Νέα Παλάτια ολοκληρώνεται σήμερα με τις τελευταίες εργασίες και όλα είναι έτοιμα για την φωταγώγησή του το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 5.30μμ, στην Πλατεία Ηρώων. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με παράσταση από τον χριστουγεννιάτικο μάγο, Άγιο Βασίλη, face painting, και πολλά κεράσματα, καθώς και την συμμέτοχη της παιδικής χορωδίας του 1ου Δημοτικού σχολειού Νέων Παλατιών, αλλά και την Παιδική χορωδία της Αγίας Μαρίνας από τον Ωρωπό.

Έτοιμο και το χριστουγεννιάτικο δένδρο του εμπορικού συλλόγου στην Σκάλα Ωρωπού στο καθιερωμένο σημείο απέναντι από τα φερρυ-μποτ. Είναι άγνωστο εάν θα γίνει κάποια τελετή ανάμματος ή κάποια μικρή γιορτή όπως παλιά. Η συνδρομή του Δήμου με τους εργαζομένους του για ακόμα μια φορά ήταν σημαντική, προκειμένου να δοθεί η αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη νότα των εορτών.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με την φωταγώγηση στον Κάλαμο την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, αλλά και με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα τρία κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας σε Νέα Παλάτια, Καπανδρίτι και Αυλώνα. Θα επανέλθουμε με πλήρη πρόγραμμα των ιδιαίτερων αυτών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αφιερωμένες αποκλειστικά στα παιδιά, που την διοργάνωση τους έχει αναλάβει το ΝΠΔΔ πολιτισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here