Το ανέκδοτο της ημέρας ………αστείο πραγματικά!!!!

0
1669

 

Δική σας δουλειά η ενημέρωση ρε παιδιά, όπως γράφετε, αλλά……… γράψτε και καμία αλήθεια!!!!!

Και τα δυο δελτία ανέβηκαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με διαφορά ενός λεπτού,(ευτυχώς που ΦΒ αναγράφει ακριβή ημερομηνία και ώρα……) Εάν δεν σημαίνει κάτι για εσάς, για εμάς σημαίνει πολλά πράγματα.

Και επειδή δεν έχετε την οξυδέρκεια και την στοιχειώδη εξυπνάδα, ενός μέσου τουλάχιστον αναγνώστη,  θέλουμε ειλικρινά να μας λύσετε την απλή εξής απορία: Για ποιο λόγο δεν υπήρχε………… ΚΑΝΕΝΑΣ, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, επαναλαμβάνουμε εκπρόσωπος της Δυναμικής Πολιτείας στην κοπή της πίτας του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ;;;;;;;;

Θα σας πούμε λοιπόν εμείς που λέμε αλήθειες, και πληροφορούμε σωστά τον κόσμο, και ας μας βρίζετε, μας προσωποποιείτε και μας ταυτίζετε με άτομα.

Διότι ακόμα ο κόσμος του Καλάμου, οι κάτοικοι, οι εκπρόσωποι των συλλόγων, οι παραθεριστές και όλοι οι πατριώτες Καλαμιώτες, έχουν την εικόνα στα μάτια τους, με τα άδεια δημοτικά έδρανα της παράταξης του κ.Γιασημάκη, όταν έπρεπε να ψηφήσουν την αποδοχή των χρημάτων για τις αποκαταστάσεις από τις πυρκαγιές του Καλάμου και του Καπανδριτίου, το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

Τότε που ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ!!!!!!!, προτίμησαν να απέχουν από αυτήν την συνεδρίαση, προκειμένου, να μην αποδεχτούν τα χρήματα του κράτους για να αποκατασταθούν οι ζημιές στον τόπο τους και στις περιούσιες των συμπατριωτών τους.

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ, ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!

 

Εν αντιθέσει, ήταν όλοι παρόντες στην φιέστα που διοργάνωσαν στην κοπή της πίτας των Νέων Παλατίων, ΟΛΟΙ!!!!!!!!, αφού η βραδιά είχε ιδιαίτερη αξία, εκτός από συναισθηματική και επικοινωνιακή……

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με αυτό το θέμα. Μια συμβουλή όμως ρε παιδιά. Όταν γράφετε κάτι, προσέχετε και λίγο. Όλα αποδεικνύονται σήμερα εύκολα, από τον πιο απλό πολίτη. Και η δημιουργία εντυπώσεων, είναι τέχνη που δύσκολα μπορείς να την υπηρετήσεις. Πρέπει να την έχεις διδαχτεί, να την έχεις σπουδάσει πρακτικά, να την έχεις εφαρμόσει τουλάχιστον μια φορά με επιτυχία……  είναι εντελώς διαφορετικό από το να αυτοαποκαλείσαι   επαγγελματίας, ή να  πουλάς σόμπες, η να πουλάς μπιντέδες …..και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Κλείνω με την κουβέντα ενός φίλου. Αλήθεια…. ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΘΕΙ;;;;;;;;;;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here