Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού

0
1775

Βρεθήκαμε στην ξεχωριστή διπλή εκδήλωση της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, με κοπή πίτας και χοροεσπερίδα.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου η Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησε η καθιερωμένη χοροεσπερίδα στο κοσμικό κέντρο «Χρίστος-Μαρία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κος Αθανάσιος Μπούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Κος Πέτρος Φιλίππου και ο Δημάρχος Ωρωπού Κος Θωμά Ρούσσης.

Ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.Ω. Κος Παναγιώτης Αθανασόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό ευχών, αφενός μεν ευχαρίστησε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την διπλή αυτή εκδήλωση και αφετέρου αναφέρθηκε ακροθιγώς στο πολύπλευρο έργο, που έχει συντελεσθεί στα 3 χρόνια λειτουργίας της Νέας Ομοσπονδίας ήτοι δασικά, οικιστικές πυκνώσεις, περιβαλλοντικά θέματα, Πολιτιστικές πρωτοβουλίες, οριοθετήσεις οικισμών, παρεμβάσεις και συνεργασία με όλες τις βαθμίδες διοίκησης καθώς επίσης στις «υγιείς» και εποικοδομητικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται αναφορικά με θέματα που αφορούν τους Συλλόγους-Μέλη της ΝΕ.Ο.Σ.Ω., τα οποία διαχειρίζεται ειδική ομάδα Μελών και Συμβούλων του Δ.Σ., χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση στα εσωτερικά τους, σεβόμενοι την αυτοτέλειά τους αλλά και χωρίς να έχουμε Συλλόγους-σφραγίδες.

Τέλος αφού ευχαρίστησε τους Συλλόγους-Μέλη της ΝΕ.Ο.Σ.Ω., για την αμέριστη συμπαράσταση που αγκάλιασαν, εμπιστεύθηκαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την Νέα Ομοσπονδία, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη προσχώρηση της Ε.Π.ΟΙ.Ω. – Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών Ωρωπού ως νέου 18ου Μέλους στην οικογένεια της Νέας Ομοσπονδίας.

Ο Βουλευτής Κος Α. Μπούρας, αφού εξέφρασε τις ευχές του, συνεχάρη και εξήρε το έργο που επιτελείται από την ΝΕ.Ο.Σ.Ω. τονίζοντας ότι είναι πάντα στην διάθεσή της, για την επίλυση και προώθηση θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου, αφού εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε σε μία τόσο ζεστή ατμόσφαιρα, συνεχάρη το Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που επιτελεί η ΝΕ.Ο.Σ.Ω., δηλώνοντας ότι πάντα η Περιφέρεια Αττικής έχει «ευήκοον ους» για θέματα που απαιτούν την μεσολάβησή της.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, συνεχάρη την ΝΕ. Ο.Σ.Ω. για το έργο της, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τόνισε ότι μέσα από την Δημοκρατία, την σύνθεση και την πολυφωνία των Συλλόγων και των οργάνων που τους εκπροσωπούν, γίνεται καλύτερος ο τόπος μας και προάγεται το επίπεδο όλων μας.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Στέργιος Γκικάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Κων/νος Δέδες, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. Κος Ανδρέας Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. Κος Στέφανος Δάβρη, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωρωπού κα Ανδριάννα Αλεξανδράτου, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης Κα Αναστασία Μαραβέλια, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Νέων Παλατίων Κος Θεοφάνης Καζαμίας, Ωρωπού Κος Λάμπρος Ρόδης και Συκαμίνου Κος Παναγιώτης Λεμπούσης.

Η Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και ευχήθηκε  Καλή & Δημιουργική Χρονιά με Υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here