Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε σαν μόνιμοι τρίτοι………..

0
1229

Είσαι τρίτος.Μόνιμα τρίτος.Το έχεις συνειδητοποιήσει, το έχεις εμπεδώσει και πάνω από όλα , το έχεις πιστέψει.

Παρόλα αυτά έχεις και όνειρα.Όνειρα μεγάλα.Που όμως δεν σου βγαίνουνε.

Και ξαναβγαίνεις τρίτος…..

Και έχεις και ένα μοναδικό επιτελείο,που αποτελείται από “επιτυχημένους επιχειρηματίες”(;;;;;;;;;;;), που έχουν και αυτοί όνειρα.Αλλά επειδή είναι επιτυχημένοι, μονάχα στο μυαλό τους, δεν τους βγαίνουν……..

Και ξαναβγαίνουν τρίτοι……

Επιστρατεύεις τα πάντα. Καταγγελίες, στημένες καταστροφές, διάφορους γραφικούς σε κάθε περιοχή, που ανακαλύπτουν μονίμως συνομωσίες , απίστευτους μαϊδανούς που προκαλούν γέλιο , μέχρις δακρύων, πιστεύοντας πως είναι αυθεντίες, λέγοντας και κάνοντας απίστευτες ανοησίες και νεόκοπους αστέρες, που όμως τους συνοδεύουν κάποιες μαρτυρίες όχι πολύ κολακευτικές.

Και πάλι τρίτος βγαίνεις.Και συ και αυτοί……..

Και την επόμενη μέρα, θεωρώντας πως λογικά εσύ θα είσαι ο επόμενος Δήμαρχος, ξεκινάς πάλι από την αρχή, ως νέος Σίσυφος, να ανεβάζεις τον βράχο στην κορυφή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, πως η κατηφόρα από την άλλη μεριά θα είναι μεγάλη και θορυβώδης…….

Και σε αυτή την νέα προσπάθεια, χτυπάς μονάχα εκείνους που σε “παίρνει”. Μικρούς , μοναχικούς, αντιπάλους, χωρίς προίκες και μεγάλα “πιστοποιητικά”……

Ανθρώπους που είτε εργάζονται, για να ζήσουν, είτε ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για να υποστηρίξουν το έργο που τους έχει ανατεθεί.

Και μιλάς, για απ ευθείας αναθέσεις, ενώ ξέρεις πως προβλέπονται από τον νόμο και χρησιμοποιούνται σε όλους τους Δήμους, και ενώ τις έχεις χρησιμοποιήσει, όταν βρέθηκες στην Εξουσία.Και μιλάς για αλληλοεξυπηρετήσεις, όταν εσύ τις είχες κάνει σημαία και καθημερινότητα, προκαλώντας την οργή των τότε συνοδοιπόρων σου.

Και φυσικά βγάζεις μπροστά άλλους.Μιας και εσύ αυγά δεν σπας.

Και ξαναβγαίνεις τρίτος.Και μαζί με σένα και η ομάδα των “επιτυχημένων επιχειρηματιών”(;;;;;;;;;;;;;;).

Και η ζωή προχωρά.Και οι εποχές εναλλάσσονται.Και οι κοινωνίες προχωρούν.Και οι άνθρωποι προοδεύουν.

Μόνο εσύ και η ομάδα των “επιτυχημένων επιχειρηματιών” σου(;;;;;;;;;;;), μένετε ίδιοι και απαράλλαχτοι.

Τρίτοι και καταϊδρωμένοι, να “βλαστημάτε” την κοινωνία που συνομωτεί εναντίον σας, και την τύχη σας που ποτέ δεν σας βοήθησε, να πραγματοποιήσετε το μεγάλο σας όνειρο………..Να βγείτε μια φορά Δεύτεροι…..Έτσι για αλλαγή………………….

Και ξαναβγαίνετε τρίτοι…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here