Νέα Πολιτεία : Αποκριάτικος ετήσιος χορός, με τεράστια επιτυχία….

0
1602

 

Έκπληξη για εμάς δεν αποτέλεσε η επιτυχία του χορού της Νέας Πολιτείας.

Έκπληξη αποτέλεσε που κατάφεραν να χωρέσουν όλοι όσοι επιχείρησαν να παρευρεθούν, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα από νωρίς, την Κυριακή 28-Ιανουαρίου, στο Κέντρο Αλώνι.

Μια προδιαγεγραμμένη επιτυχία, για τον πρόεδρο κ. Μπακάρα Χρήστο, και τα μέλη του συλλόγου του, που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται για το τεράστιο έργο που αποδίδουν σε έναν από τους μεγαλύτερους οικισμούς του Δήμου μας, αλλά και τους δεσμούς συνεργασίας και πραγματικής  αλληλοεκτίμησης από τα μέλη και προέδρους άλλων πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων, που σχεδόν καθολικά συμμετείχαν στην όμορφη χοροεσπερίδα.

Ο Δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εκφράζοντας τη βαθιά τους εκτίμηση, μέσω των σύντομων χαιρετισμών τους, στο πρόσωπο του προέδρου, που με σημαντικές και αποφασιστικές παρεμβάσεις, διεκδικεί τα μέγιστα για το σύλλογό του.

Ευχόμαστε και του χρόνου να είναι όλοι καλά, συνεχίζοντας την ακούραστη προσπάθεια και συνεισφορά  τους, όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά και στον τόπο μας, που επέλεξαν και ζουν καθημερινά, και του οποίου τους δημότες και τους οικιστές υπηρετούν με τόση αξιοπρέπεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here