Το δαρμένο σκυλί, οι ιστορίες για τον Αυλώνα, αλλά και τα αδιάσειστα στοιχεία.

0
1632

Διαβάσαμε με πολύ κέφι πραγματικά και με πολύ ευχάριστη διάθεση, το ευθυμογράφημα-γιατί μόνο ως τέτοιο μπορεί να εκληφθεί- στην ανώνυμη-πλην όμως τίμια και άμισθη ιστοσελίδα- που διατηρεί η Δυναμική Πολιτεία, συνεπικουρούμενη από γνωστούς-άγνωστους καταστροφολόγους, και πραγματικά γελάσαμε πολύ.

Τόσο πολύ, που τα γέλια μας, ακούστηκαν από τον Αυλώνα μέχρι το Βουργένι και ακόμα πάρα πέρα.

Περιγράφει λοιπόν ο ευθυμογράφος της ανώνυμης-πλην όμως τίμιας και άμισθης ιστοσελίδας- το επεισόδιο μας, ως δαρμένο σκυλί μας αναφέρει, με τον Δήμαρχο, που μας μάλωσε λέει και μας επανέφερε στην τάξη και που μας έδωσε εντολή για άμεση απόσυρση του κομματιού για τον Αυλώνα και για άμεση αποκατάσταση και κωλοτούμπα.

Να είσαι καλά βρε παλικάρι μου, μας έκανες και γελάσαμε πολύ……

Δύσκολο να αντιληφθούν, εκεί στην σύμπραξη μπιντέδων,σουβλακίων και υπηρεσιών ενέργειας, το ότι ο Παρατηρητής έχει δικιά του βούληση και διάθεση και έχει την γενναιότητα και να κριτικάρει, αλλά και να δέχεται το λάθος του, όταν αυτό συμβαίνει.

Αυτοί έχουν μάθουν να φτιάχνουν Παλάτια πάνω στην άμμο, να είναι νικητές μέχρι την μέρα του αγώνα και να θεωρούν πως επειδή περιγράφουν αυτά που θα ήθελαν να γίνουν, θα πείσουν και το σύμπαν και τους Αυλωνίτες και τον Θεό τον ίδιο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και τα όνειρά τους.Μάταιος κόπος. Φρούδες ελπίδες.

Έτσι λοιπόν επινόησαν την ιστορία του “δαρμένου σκύλου” και από την χαρά τους, την μοιράστηκαν και μαζί μας.

Και;

Πόσοι την διάβασαν;

Ποτέ κανείς δεν θα μάθει……..Μόνον αυτοί….Και είναι τόσο λίγοι…….Και είναι τόσο αστεία δραματικοί……Και είναι τόσο τραγικά μόνοι………Και κάθε μέρα γίνονται λιγότεροι……..

Ενώ ο “δαρμένος σκύλος”;

Ο “Δαρμένος σκύλος” έχει το κουράγιο να βάζει στοιχεία αναγνωσιμότητας.Να δείχνει πόσοι διαβάζουν τα αστεία του κομμάτια. Να αποδεικνύει αν όντως έχει δύναμη και κοινό ή αν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Βάλτε και εσείς μια φορά ένα στατιστικό στοιχείο βρε παιδιά.Δείξτε μας, πως σας αναγνωρίζουν και σας διαβάζουν και δυο τρεις άνθρωποι, παραπέρα από τον μικρόκοσμο σας.

Το αστείο κομματάκι του Παρατηρητή,για τον Αυλώνα το διάβασαν,όπως μπορεί να δει κάποιος απλός αναγνώστης, 546 άτομα.Στοιχείο αδιαμφισβήτητο που αποκαλύπτεται στην σελίδα του oropos news στο Facebook, από τα επίσημα στοιχεία, που φυσικά δεν τα διαμορφώνουμε εμείς, ούτε μπορούμε να παρέμβουμε, αλλά η ίδια η μηχανή καταμέτρησης του Facebook. Θα μπορούσατε και εσείς, στην αντίστοιχη δικιά σας σελίδα, να ενεργοποιήσετε αυτή την δυνατότητα, οπότε να βλέπει και ο κόσμος πόσοι σας διαβάζουν….Γιατί αλήθεια δεν το κάνετε; Τόσες φορές σας έχουμε προκαλέσει….Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα……

Όσο για την αλήθεια των όσων αναφέραμε για τον Αυλώνα, αφήστε τον χρόνο να δείξει, αν τα πράγματα είναι έτσι ή όχι. Εδώ κοντά είναι τα Γιάννενα……Προσέξτε μόνο γιατί η έκπληξη σας θα είναι τεράστια και θα σας συγκλονίσει…….Αν και είμαστε σίγουροι, πως και εσείς γνωρίζεται την αλήθεια και θολώνεται τα νερά, προκειμένου να σώσετε ότι είναι δυνατόν να σωθεί……..

Εμείς λοιπόν στον Αυλώνα πήγαμε, με μεγάλη και ωραία παρέα βρεθήκαμε, εκπληκτική προβατίνα γευτήκαμε και είχαμε και την ευκαιρία να αντιληφθούμε τα όσα σε προηγούμενο άρθρο σας περιγράψαμε….Αφήνουμε τα φιλαράκια μας, που έχουν αλήθεια πολύ καιρό να ανέβουν στον Αυλώνα, να μιλούν για δαρμένα σκυλιά και να διασκεδάζουν την ανυπαρξία τους και αναμένουμε την σύντομη επαλήθευση των όσων αναφέραμε…….

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Όσο για τις γραφικές φωνές, που εξακολουθούν να “λαλάνε” τα ίδια και τα ίδια τραγουδάκια, συνεχίζοντας την επανάσταση του Facebook, από την αναπαυτική τους πολυθρόνα, θα τους προτείναμε να μην θίγουν ανθρώπους με υπονοούμενα, αλλά ότι έχουν να πουν, να το λένε στα ίσια και παλικαρίσια, μιας και είναι βέβαιοι για την ακρίβεια των όσων γράφουν(;;;;;;;;)………Αλήθεια εκείνος ο απολογισμός του Συνεταιρισμού γιατί δεν έχει γίνει ακόμα;;;;;;Έγινε και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;;;Ή Μήπως έχει κολλήσει στα μονοπάτια της απόλυτης διαφάνειας, που πρεσβεύει ο Πρόεδρός του;;;;;

Πες μας κάτι και γιαυτό υπέροχε φρουρέ της νομιμότητας…….

Ε;;;;;;Τι είπες;;;;;;;;Δεν ακούσαμε…………..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here