Το να ζεις στον κόσμο σου δεν είναι κακό.Κακό είναι να το πιστεύεις κιόλας.

0
1180

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει κατά καιρούς για το αν είναι κακό να ζει κανείς στον κόσμο του ή όχι και το αν αυτό επηρεάζει την εν γένει συμπεριφορά ατόμου ή ατόμων, καθώς και τον τρόπο που συμπεριφέρονται και ζουν.

Έχει ακόμα αποδειχθεί πως το να ζεις στον κόσμο σου δεν είναι απαραίτητα κακό,ούτε προκαλεί πάντα προβλήματα,όμως το να το πιστεύεις κιόλας και να θεωρείς πως και οι άλλοι αντιλαμβάνονται και δέχονται τα όσα έχεις με το μυαλό σου χτίσει, αγγίζει τα όρια του παθολογικού-ψυχιατρικού προβλήματος και χρήζει άμεσης ιατρό-φαρμακευτικής βοήθειας.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με την ομάδα των συμπαθών-αγαπητών θα έλεγα-ατόμων που αποτελούν τα απομεινάρια, της άλλοτε κραταιάς Δυναμικής Πολιτείας, που σάρωσε στις προηγούμενες δύο Εκλογικές αναμετρήσεις, κατακτώντας με εκπληκτικό φώτο Finish την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!!!!!!!

Τι κάνουν λοιπόν αυτοί οι αγαπημένοι,συμπαθείς και ολίγον γραφικοί τύποι;

Είναι 4-5 ,οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα, που συναθροίζονται είτε σε πίτες και κάθε λογής πανηγύρια, είτε στην πρώτη μια ώρα των Δημοτικών Συμβουλίων, για να κάνουν δηλώσεις και να αποθανατιστούν από την μαγική κάμερα της κοπτοραπτικής και μετά να αποχωρήσουν προς την κατεύθυνση ταβέρνας ή καφέ, βέβαιοι πως έχουν προσφέρει τεράστιο έργο στον τόπο, είτε στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, κάθε φορά που είναι να μπλοκάρουν ένα έργο, χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες εκφράσεις περί κατασπατάλησης και απάτης, χωρίς ποτέ τίποτα να αποδεικνύουν, είτε στις σελίδες του διαδικτύου ευλογώντας τα γένια τους, μεταξύ τους,με ειρωνικά και πονηρά σχόλια, του στυλ, ρε άσχετοι τι είναι αυτά που κάνετε,όταν θα έρθουμε εμείς στα πράγματα(;;;;;;),θα δείτε πως διοικούνται οι κοινωνίες……..

Και ανταλλάσσουν και likes και γράφουν και επαινετικά σχόλια ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί καταριούνται την τύχη, την ζωή και την μοίρα, που μας έχει προκύψει αυτή η καταστροφική Δημοτική Αρχή, λες και έσκασε η γη και φύτρωσε μια μέρα και δεν την έχει ψηφίσει και αναδείξει ο λαός του Δήμου Ωρωπού.

Μέχρι εδώ όλα καλά.Οι άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζουν στον κόσμο τους.

Τα προβλήματα για αυτούς αρχίζουν από το σημείο αυτό και πέρα.

Θεωρούν λοιπόν πως και ο κόσμος έχει ακριβώς αυτήν την αντίληψη και πως όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους, στα στιβαρά και σίγουρα δικά τους χέρια και πως για άλλη μια φορά θα καταγάγουν νέο θρίαμβο και θα κατακτήσουν επιτέλους τον Δημαρχιακό Θώκο , που θα τους επιτρέψει να μεταμορφώσουν τον δήμο Ωρωπού, σε κέντρο ανάπτυξης και δημιουργίας…….

Ο Στρουθοκαμιλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Στην δίνη αυτής της περίεργης παθολογικής κατάστασης, επιτίθενται σε όποιον έχει το θράσος να περιγράφει και να καταδεικνύει τη κατάσταση τους-άρνηση αναγνώρισης του προβλήματος, λέγεται αυτό στην ψυχιατρική- και του καταλογίζουν κάθε λογής κατηγορίες, που εύκολα λέγονται, δύσκολα όμως αποδεικνύονται.

Στην πρώτη θέση αυτής της λίστας, ο Παρατηρητής……….Ο Έμμισθος……Το Γιουσουφάκι……..Ο Βαλτός……..Το Φερέφωνο του Θωμά……..Ο Παραμυθάς…….Ο Γκαίμπελς ………….

Και πάρα πολλά , γλυκά και όμορφα λόγια, προσάπτουν σε αυτόν τον αθεόφοβο , που ήρθε απρόσκλητος, από το πουθενά και τους χάλασε το γλυκό…….

Έλα όμως που αυτός δεν παίρνει χαμπάρι και συνεχίζει.

Συνεχίζει κάθε μέρα να τους απογυμνώνει και να καταδεικνύει τα προβλήματα , τις ελλείψεις, την υποκρισία και την ανικανότητα τους……..

Και θα συνεχίζει να το κάνει , αγαπητοί αναξιοπαθούντες, αιώνιοι τρίτοι……

Θα συνεχίσει, γιατί θεωρεί καθήκον του να διαφυλάξει την ομαλή πορεία και την σταθερή διακυβέρνηση του Δήμου Ωρωπού.Γιατί ξέρει πως στις δύσκολες μέρες που διανύει ο τόπος μας, μόνο σοβαρές και έμπειρες διοικήσεις μπορούν να σταθούν και δεν χωρούν πειράματα λαϊκισμού και παλαιοκοματισμού, με στείρα και ξεπερασμένα συνθήματα, που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και να ξεγελάσουν τον Δημότη με σκοπό, απλά να κατακτήσουν , έστω και με την πλάνη, της Εξουσία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το παιδικό τους όνειρο

Στο κάτω κάτω της γραφής, δικό σας παιδικό όνειρο είναι.Δεν είναι όμως όνειρο του λαού του Ωρωπού(όπως περίτρανα έχει αποδειχτεί)………..

Ζήστε λοιπόν στον μικρόκοσμο σας αγαπημένοι, επίδοξοι απελευθερωτές(;;;;;;;) και αφήστε και τον Δημότη στην καθημερινότητα του.Αφήστε την Διοίκηση να λειτουργήσει, όπως το κάνει μέχρι τώρα.Με τα θετικά της και με τα λάθη της.Ανθρώπινα και στα πλαίσια της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί πανελλήνια.Λαϊκίστικες υποκριτικές φωνές σαν την δική σας και παρωχημένες λογικές και νοοτροπίες, μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε έναν τόπο.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:Με χαρά είδαμε πως στην τελευταία κοπή της πίτας που παραβρέθηκε ο κύριος Γιασημάκης, αναφέρετε από το συμπαθές, ανώνυμο, πλην άμισθο και τίμιο site, ως αρχηγός της Δυναμικής Πολιτείας και όχι ως Αρχηγός της Αντιπολίτευσης…….Για αυτή την βδομάδα παραμένει αρχηγός ο κύριος Οικονομάκος…….Άντε να δούμε την επόμενη…..Θα την γλυτώσει άραγε ο γιατρός από τους ανυπόμονους αιώνιους τρίτους ή θα τον καθαιρέσουν σε επόμενη κοπή πίτας, οι ανώνυμοι, πλην όμως άμισθοι και τίμιοι, συντάκτες της συμπαθούς ανώνυμης, πλην όμως άμισθης και τίμιας, ιστοσελίδας;;;;;;Το νου σου γιατρέ……….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here