Κατασκευή χαρταετών στην Δημοτική ενότητα Καπανδριτίου

0
892

Μια πολύ όμορφη δράση, πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική Ενότητα Καπανδριτίου τη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, με την βοήθεια των τοπικών συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής.

Η δράση αφορούσε την κατασκευή χαρταετών με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως γινόταν πολλά χρόνια στο παρελθόν. Οι μικροί μας φίλοι διδάχτηκαν τα μυστικά κατασκευής του χαρταετού, από τους μεγαλύτερους της παρέας, μια διαδικασία που τους χαροποίησε ιδιαίτερα. Η κ.Ντάσση Μαρία, που είχε την επιμέλεια των υλικών για τις κατασκευές,  συντόνισε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Πολύτιμοι βοηθοί στις όλες προσπάθειες ήταν ο Αντιδήμαρχος κ.Βελτανιώτης Δημήτρης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ.κ. Μαντάς Γιώργος και Μπρεάνου-Καστελάνου Λίνα, o δημοτικός σύμβουλος Μαντάς Νίκος,  καθώς και πολλοί γονείς των μαθητών.

Μπράβο στους διοργανωτές, που κατάφεραν να αναβιώσουν αυτό το παραδοσιακό έθιμο, που  έζησαν οι παλαιότερες γενιές, καταφέρνοντας να θυμίσουν σε πολλούς τις παιδικές αγωνίες μας, την έννοια της συνεργατικότητας, και της καλής παρέας.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Και του χρόνου!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here