Τις Απόκριες επιτρέπονται οι κάθε λογής μεταμφιέσεις…Έρχεται όμως Σαρακοστή!

0
1899

Κυριακή της Αποκριάς σήμερα και άλλη μια υπέροχη εποχή φτάνει στο τέλος της.Υπέροχη εποχή στην οποία επιτρέπονται και οι μεταμφιέσεις και τα παραμυθιάσματα και οι “αλλαξοκωλιές” και οι “ΔΗΘΕΝ” αγαπημένοι και ταιριαστοί!

Και να οι φωτογραφίες και να οι αναρτήσεις και να τα υπονοούμενα πως είμαστε όλοι μαζί και θα “σας φάμε” και να οι ετερόκλητοι που βαφτίζονται ΟΜΑΔΑ και κοροϊδεύουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά όλους όσους έχουν την ατυχία να μην τους ξέρουν και να το πιστέψουν.

Κρασάκι με φίλους,ο επίσημος τίτλος.

Όποιος βέβαια γνωρίζει,καταλαβαίνει πως οι φίλοι είναι ο καθένας εκεί για τους δικού του λόγους, εκτός βέβαια από τους 5-6 συνήθεις ύποπτους ,που κάθε φορά έχουν φτιάξει την DREAM TEAM και κάθε φορά κατακτούν θριαμβευτικά την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!

Και φαίνονται ποιοι είναι με “γυμνό οφθαλμό”, μιας και στις φωτογραφίες χαμογελούν και καμαρώνουν σαν “γύφτικα σκερπάνια”,ενώ “οι για άλλους λόγους” παρευρισκόμενοι, φαίνεται πως ναι μεν κάνουν μια προσπάθεια να χαμογελάσουν, αλλά μέσα τους παρακαλούν να άνοιγε η γη να τους καταπιεί, για να μην εμφανιστούν στην φωτογραφία και δει και ο κόσμος πως υποτίθεται συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα των “τρίτων και καταϊδρωμένων”.

Όλοι γνωρίζουν στην παραλία και όχι μόνο, πως ήδη υπάρχει και τρίτος δυνατός συνδυασμός, που στήθηκε από τα θεμέλια πρώην Δημοτικής Ομάδας,και που όπως έντονα φημολογείται έχει ήδη νέο αρχηγό, που “στήνει” την ομάδα του, έχοντας φιλόδοξες και πρωταγωνιστικές επιδιώξεις.

Και το αστείο του θέματος είναι πως πολλοί από τους φίλους , που πίνουν το κρασάκι, έχουν ήδη δώσει τα χέρια, με την νέα ομάδα και ετοιμάζονται να αφήσουν στα κρύα του λουτρού, τους 5-6 αιώνιους τρίτους, μόλις ανακοινωθεί και συγκροτηθεί η νέα ομάδα.

Και μετά τι;

Μετά θα ξαναρχίσουν να χτίζουν την νέα DREAM TEAM,και θα ξανακερδίσουν επάξια την τρίτη θέση, για τρίτη φορά.

Καλές είναι οι Αποκριάτικες φωτογραφίες, καλά και τα Αποκριάτικα όνειρα, καλά και τα Αποκριάτικα σουβλάκια.Το κακό όμως είναι πως διαρκούν, όσο διαρκεί η Απόκρια.Μετά όπως είναι φυσικό έρχεται η Σαρακοστή και κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του.

Έχουμε όμως μια πρόταση που νομίζουμε πως θα πρέπει να την λάβουν σοβαρά υπ όψιν τους οι διοργανωτές των Αποκριάτικων “τραπεζιών για φίλους”.

Του χρόνου, ντύστε καθ όλην την διάρκεια της Αποκριάς, κάποιον από εσάς,Δήμαρχο,και μετατρέψτε τα “τραπέζια για φίλους” σε “τραπέζια μαζί με τον Δήμαρχο”……….

Θα είναι μια εντυπωσιακή ατραξιόν και θα δώσει μια άλλη λαμπρότητα στις συναθροίσεις που με χαρά διαφημίζετε, μη αντιλαμβανόμενοι πως γελάνε μαζί σας και ο χαρτοπόλεμος, τα κομφετί και οι σερπατίνες και πως έχετε μετατραπεί σε μια λαμπρή Αποκριάτικη παρλάτα, που με χαρά περιμένουμε και που τόσο μα τόσο μας διασκεδάζει……

Και του χρόνου.Καλή Σαρακοστή σε όλους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here