Η Επιστροφή του “Αδιάφθορου” και το μένος κατά του Παρατηρητή.

0
1292

Δύο δημοσιεύσεις σε μια μέρα.Ο κυρ Σπύρος είναι πίσω.Αφού “ψάρεψε” για λίγο καιρό σε ρηχά νερά και αφού “ανίχνευσε” τι μέλλει γενέσθαι, επέστρεψε πιο λυσσαλέος και πιο καταγγελτικός από ποτέ.Έχει περιέλθει σε δεινή θέση,μιας και με την δημιουργία-ανασύνταξη του Οράματος Δημιουργίας και την ενεργή ανάμειξη σε αυτήν του κυρίου Γαζβινιάν,έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες.Στο πνευματικό του τέκνο και στον γραφικό ειδικό αγορητή ή στον επιστήθιο φίλο του, Ανδρέα.Δυο καρπούζια πρέπει να χωρέσουν στην ίδια μασχάλη.Θα το καταφέρει;Παλιά του τέχνη κόσκινο.Εύκολα.

Και αποτελεσματικά.

Ποιος δεν ξεχνά εκείνη την καταπληκτική φωτογραφία,παραμονή των Εκλογών του 2010, που είχε όλους τους υποψηφίους στην τελική ευθεία,ξεχνώντας εκείνον που τελικά κέρδισε, μιας και τότε ήταν κακός,ανάξιος και με άθλιους συνεργάτες.

Και έχει το θράσος σήμερα να γράφει πως είναι προς τιμήν του να γράφει τα ακριβώς αντίθετα, από ότι έγραφε πριν λίγο καιρό, μιας και όλοι είναι κακοί και μόνον αυτός, χωρίς να παίρνει ούτε ευρώ(γελάνε από τα κατσίκια της Πάρνηθας, μέχρι οι κοκοβιοί του Ευβοϊκού),είναι επιφορτισμένος με την αποστολή, να αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα και να στηλιτεύει τους επίδοξους καταχραστές και τους κακούς κυβερνώντες.

Αφού όταν ήταν μικρός,όλοι τον φώναζαν Ρομπέν των Δασών.

Και ανακαλύπτει και πάλι ρεμούλες, αρπαχτές, συνωμοσίες και νταραβέρια.

Ότι ακριβώς ανακάλυπτε και κατάγγειλε 3,5 χρόνια με την Διοίκηση Οικονομάκου. Άσχετα αν τώρα τον διαφημίζει και προβάλλει τις δημοσιεύσεις και τα λεγόμενα του.

Ότι ακριβώς έγραφε 4 χρόνια, επί Δημαρχίας Γαβριήλ.Άσχετα αν τώρα συμφωνούν και αλληλοεπαινούνται, με likes και σχόλια.

Αυτός έτσι και αλλιώς, όπως επανειλημμένα έχει παραδεχτεί, “την δουλειά του κάνει“.Πλάθει και στήνει παραμύθια και ιστορίες,με αγρίους και φίδια και κατορθώνει να επιβιώνει, από τους ανθρώπους εκείνους, που επειδή μόνοι τους δεν μπορούν να γράψουν ούτε κουβέντα, αφήνονται στα μαγικά του χέρια, προκειμένου να μετατραπούν από αγράμματοι σε επιστήμονες με υψηλό γραπτό λόγο, που συναρπάζει.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Και θα κρατούσε ακόμα περισσότερα αν δεν εμφανιζόταν ο Παρατηρητής.Αυτός ο έμμισθος, ο βαλτός, ο στημένος, το γιουσουφάκι, το εξαπτέρυγο.

Που ήρθε και τάραξε την μοναρχία του κυρ Σπύρου και της “αυλής του” και άλλαξε τα ιντερνετικά κατεστημένα.Χάλασε το γλυκό.Εμφάνισε άλλη άποψη.Έδειξε πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο και σκοτάδι, πως υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι να έχουν στήσει virtual πραγματικότητα και να έχουν επιχειρήσει να παραπλανήσουν και να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες.Και μάλιστα δεν εμφάνισε μόνο αυτή την πιθανότητα, αλλά πολλές φορές την απέδειξε κιόλας και απέσπασε και αποσπά τον θαυμασμό και την φιλία, μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, που το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Αυτός είναι ο λόγος που δέχεται λυσσαλέα επίθεση, από όλους αυτούς τους δήθεν ενδιαφερόμενους για τον πολίτη, που βγάζοντας αφρούς και τον καθυβρίζουν σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε στιγμή.

Τελευταίος θύτης,γνωστός για τον κουτσαβακισμό του, ο συμπαθής Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Χατζηιωάννου, που στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιτέθηκε εναντίον του Παρατηρητή, ταυτοποιώντας τον μάλιστα, με το πρόσωπο του Υπεύθυνου τύπου του Δήμου Προκόπη Τόλια και ανοίγοντας νέο οχετό ύβρεων και χαρακτηρισμών, απέδειξε πόσο Δημοκράτης είναι και πως ακριβώς αντιλαμβάνεται την αντίθετη άποψη και το δικαίωμα του οποιοδήποτε να την εκφράζει.Τον γνωρίζαμε άλλωστε τον κύριο Χατζηιωάννου από το παρελθόν.Έχει επιδείξει επανειλημμένα πως εννοεί τα όσα λέει και πόσο ήρεμος και γαλήνιος χαρακτήρας είναι.

Εύκολο θύμα ο Προκόπης.Έχει την ατυχία να έχει επιλεγεί σε ένα δύσκολο πόστο και παλεύει να ανταποκριθεί στην αποστολή που του ανατέθηκε,Έχει επίσης την αποκοτιά να λέει τις σκέψεις του αφιλτράριστες και χωρίς να τις περνάει από το σουρωτήρι του επιτρέπεται.Και έχει και την τρέλα να μην βάζει νερό στο κρασί του.

Εύκολος στόχος μιας και δεν έχει ούτε πολιτικές πλάτες, ούτε πολιτικούς προστάτες

Ας του φορτώσουμε λοιπόν, αυτό τον Παρατηρητή και ας τον στολίζουμε με κάθε ευκαιρία.Όλοι οι πεντακάθαροι μαζεμένοι, βρήκαν τον ένοχο και τον πυροβολούν.

Πόσα χιλιόμετρα μακρυά είσαστε.Ο Παρατηρητής δυστυχώς για εσάς, εκτιμά και συμπαθεί τον Προκόπη ,αλλά είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.Κάτι που δεν σας περνά από το μυαλό.Κάτι που η λογική η δικιά σας, που λειτουργεί μόνο συνωμοτικά και μόνο για τα συμφέροντα σας, δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ίσως υπάρχει και το δικαίωμα κάποιων άλλων ανθρώπων να υποστηρίξουν τα όσα θεωρούν ,πιστεύουν και νοιώθουν.

Και γιαυτό ο Παρατηρητής έχει απήχηση.Γιαυτό έχει γίνει ταυτόσημο με τον πρωινό καφέ πολλών συμπολιτών μας, που ρουφούν τα όσα γράφει, χωρίς απαραίτητα να συμφωνούν μαζί του.Γιαυτό κάθε μέρα αποκτά καινούργιους φίλους και επεκτείνει την αναγνωσιμότητα και την θέαση του.

Κόντρα στα όσα λέτε.Κόντρα στα όσα υποστηρίζετε.

Αν σας παρηγορεί να λέτε και να θεωρείτε πως ο Παρατηρητής είναι ένας απλός έμμισθος κονδυλοφόρος,απλά για άλλη μια φορά θα πέσετε από τα σύννεφα και θα συνειδητοποιήσετε και πάλι πως δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζετε.

Μέχρι τότε , απλά, θαυμάστε μας…………

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here