Αγαπητέ Βαγγέλη δυστυχώς άφησες μόνο “μελέτες”……………

0
1124

Διαβάζουμε με πολύ ενδιαφέρον και με μεγάλη κατανόηση το νέο πόνημα του πρώην Αντιδημάρχου Βαγγέλη Ηλιάσκου, που με αφορμή το άρθρο μας για το ξεκίνημα του Παιδικού Σταθμού Ωρωπού, ανέλαβε και πάλι το γνωστό σε όλους έργο του, να βγει λάδι και να αποδείξει πως ναι μεν δεν έφτιαξε ούτε ένα έργο, αλλά “μελέτησε” πολλά και τα φαντάστηκε κιόλας ολοκληρωμένα και παραδομένα στον Λαό του Ωρωπού.Ως γνωστό έχει μεγάλη φαντασία και ας μην φαίνεται.Εκείνο που σίγουρα δεν έχει, είναι μνήμη και διάθεση αυτοκριτικής.

Ακροβατεί λοιπόν νοητικά και φτάνει να υποστηρίζει πως ένα έργο που για 3,5 χρόνια κατάφερε να συντάξει το Τοπικό Ρημοτομικό του και μόνο,το ολοκλήρωσε κιόλας και ενδεχομένως η τωρινή Δημοτική Αρχή, με μαγικό τρόπο το έχει εξαφανίσει και σκοπεύει πάλι με μαγικό τρόπο να το εμφανίσει τελειωμένο.

Προφανώς για τον κύριο Ηλιάσκο δεν υπάρχει η φυσική συνέχεια των Δημοτικών Αρχών και επομένως ότι ολοκληρώνεται την επόμενη τετραετία, ανήκει δικαιωματικά και ολοκληρωτικά στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και στους προηγούμενος Δημοτικούς Άρχοντες.

Βαγγέλης είναι αυτός,μπορεί να λέει ότι θέλει.Άλλωστε είναι βέβαιο πως μπορεί με μακροσκελές μελλοντικό πόνημα να δικαιολογήσει και τα αδικαιολόγητα.

Θα του υπενθυμίσουμε βεβαίως πως με χαρά εγκαινίαζε διάφορα έργα(όπως το Δημοτικό Μαρκοπούλου,Παιδικός Σταθμός Συκαμίνου κ.α), που τα βρήκε ,όπως ήταν φυσικό και επόμενο, από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και απλά τα ολοκλήρωσε.Και φωτογραφιζόταν με χαμόγελα και έκανε και πομπώδης δηλώσεις, για τα μεγάλα έργα που ετοίμαζε.Και τα οποία παρεμπιπτόντως δεν είδαμε.

Ας μην του υπενθυμίσουμε την τεράστια “πατάτα” του Βιολογικού, που λόγω ολιγοριών δικών του και των συνεργατών του πήγε στις καλένδες.Και τόσα άλλα έργα που έμεναν στις μελέτες και μόνο, μιας και είναι γνωστό σε όλους,πως ο κύριος Ηλιάσκος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μελέτες.

Εμείς θέλουμε να πούμε από την πλευρά μας στον κύριο Ηλιάσκο, όχι σαν ψιττακοί, όπως χαριτολογώντας μας παρομοίασε, αλλά σαν Δημότες αυτού του τόπου, πως θα επιθυμούσαμε πραγματικά να έχει το θάρρος να βγει μπροστά και να πει μπράβο στην Δημοτική Αρχή, που είχε την θέληση να προχωρήσει και να ολοκληρώσει ένα έργο που αυτός οραματίστηκε, και να ζητήσει κιόλας στα εγκαίνια να είναι αυτός που μαζί με τον Δήμαρχο θα κόψει την κορδέλα.Θα πρόσφερε έτσι πολλά περισσότερα και στην Αυτοδιοίκηση που υποτίθεται πως υπηρετεί, αλλά και στην προσπάθεια συνένωσης όλων των υγιών δυνάμεων αυτού του τόπου, για να πάει επιτέλους ένα βήμα μπροστά και να ξεφύγουμε από την στασιμότητα, την μιζέρια και την διαρκή ανούσια και καταστροφική αντιπαλότητα που μόνο δεινά φέρνει.

Μακάρι να είχες και άλλες μελέτες “έτοιμες” κύριε Ηλιάσκο και μακάρι να τις προχωρούσαν οι επόμενοι.Ίσως έτσι θα λειτουργούσαμε αξιοκρατικά και όπως πρέπει και θα συζητούσαμε για άλλες καταστάσεις.

Χρόνια πολλά από τους ψιττακούς κύριε Βαγγέλη , για την ονομαστική σου εορτή και ευχόμαστε να βρεις τον δρόμο σου και να ολοκληρώσεις τα θέλω και τα πιστεύω σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here