Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.(του Βασίλη Μυλωνά)

0
1561

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ….. Η αντιπολίτευση του Δήμου μας αρκείται σε ανακοινώσεις μόνο με το τι έχει κάνει, για τις εξελίξεις, που είναι καταιγιστικές, απολύτως τίποτα!! ΚΑΜΊΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ!

Ούτε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. ζήτησε, όταν οι απόψεις και οι θέσεις του Δημάρχου δεν έχουν καμμία σχέση με τις αποφάσεις που μέχρι τώρα έχουν παρθεί..

Καμία ουσιαστική ενέργεια στήριξης των εκατοντάδων συμπολιτών μας,που πάει ο κλητήρας στο σπίτι τους με επιδόσεις ΑΠΕΙΛΕΣ, που συνεχώς αυξάνοντας καθημερινά τον αριθμό!!

Νομίζω πώς η τακτική του ”ώριμου φρούτου” σε αυτήν την περίπτωση είναι τουλάχιστον ατυχής.

Ακόμη και η παρουσία του Υπουργού στον ΩΡΩΠΟ που είναι μια φιέστα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην προσπάθειά τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι στην πιό βάρβαρη επιβολή ΝΕΩΝ τελών, δεν έχει στηλιτευθεί.

Δεν φτάνουν μόνο οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις αγαπητοί φίλοι χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Ούτε μια συγκέντρωση ενημέρωσης των κατοίκων να ενημερώσετε για την αλήθεια της απάτης που στήνεται σε βάρος μας δεν κάνατε..

Αφήνετε όλους αυτούς που μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό να αλωνίζουν λέγοντας περισσότερα ψέμματα.Αλλά επειδή και οι τωρινοί κυβερνώντες ευθυγραμμίστηκαν με τους προηγούμενους, μάλλον φοβάστε να βγείτε απέναντι!

Αν ειλικρινά θεωρείτε πώς όλα είναι ψέμματα, όπως όλος ο κόσμος ξέρει, κάντε κάτι, γίνετε το αποκούμπι αυτών που δεν βλέπουν φώς από πουθενά. Εσείς έχετε πλέον απομείνει, σαν θεσμικοί να πείτε κάτι με έργα… κάντε το.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Σημείωμα Παρατηρητή:Έχουμε διαφωνήσει μαζί του επανειλλημένα, έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα, κανείς όμως δεν μπορεί να του αρνηθεί πως λέει τα πράγματα με το όνομα τους,χωρίς φόβο και χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Είναι μια ακόμα φωνή που αποδεικνύει την ανυπαρξία της Αντιπολίτευσης και την ανύπαρκτη δράση της,που περιορίζεται στις φωτογραφίες, στις ανούσιες μεγαλοστομίες και στα λόγια του αέρα.

Να σημειώσουμε πως το κομμάτι το πήραμε από το FB, όπου ο κύριος Μυλωνάς το έχει κοινοποιήσει σε πολλές ομάδες και προφίλ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here