Όταν τελειώνουν οι δικαιολογίες,αρχίζει η αμπελοφιλοσοφία…….

0
1300

Προσπάθεια απεμπλοκής ή ομολογία ενοχής και συνεχών λαθών;Το σημερινό ,διαφορετικό ομολογουμένως και με πολύ χαμηλή ένταση, κομμάτι της ανώνυμης, πλην όμως τίμιας και άμισθης ιστοσελίδας του κυρίου Γιασημάκη, προβληματίζει όχι για τα όσα γράφει, αλλά για όλα εκείνα που προσπαθεί να δικαιολογήσει, χωρίς να χρησιμοποιήσει δικαιολογίες(;;;;;). Επιλέγει να μιλήσει γενικά και αόριστα, αναφέροντας την δήθεν διαφορετική αφετηρία της, και δεν μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει στα συνεχή ερωτήματα μας, που προφανώς τους έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Και είναι λογικό.Επανέφεραν στις επάλξεις το συγγραφέα των μεγαλυτέρων Ιστορίων Επιστημονικής κωλοτούμπας, γνωστό για την απόλυτη ειλικρίνεια και την δημοσιογραφική του ακρίβεια, και ανακάλυψαν(ή μάλλον νόμιζαν πως ανακάλυψαν), την “Αμερική”.

Εμφάνισαν μια καταγγελία του Δημάρχου σε παρελθοντικό χρόνο, επί Δημαρχίας Οικονομάκου, και προσπάθησαν να ισοσκελίσουν την δικιά τους “επαγγελματική” και σε καθημερινή σχεδόν βάση, καταγγελιομανία, για ότι κινείται με αυτό το γεγονός.Και όταν αποκαλύφθηκε τι γεγονός αφορούσε αυτή η καταγγελία και ότι και η δικιά τους παράταξη, με επικεφαλής τον κύριο Γιασημάκη, είχαν ψηφίσει Παρών(αναγνωρίζοντας την κακία και την εκδικητικότητα του γεγονότος), τότε το γύρισαν στο “καλαματιανό” και ξαναθυμήθηκαν τον αμοιβόμενο Παρατηρητή.

Αφήστε τις παραφιλολογίες και τα ευφυολογήματα και απαντήστε μια φορά με ειλικρίνεια και με σοβαρότητα.Αναγνωρίστε πως στην προσπάθεια σας να δικαιολογήσετε, τις τακτικές της Παράταξης σας, υπερβάλατε εαυτόν και πέσατε σε λάθος εκτίμηση.Δεν είναι κακό.Ούτε πρωτοφανές. Άλλωστε εσείς λέτε πως δεν είσαστε επαγγελματίες και πως ότι κάνετε το κάνετε για να βοηθήσετε τον τόπο. Σοβαρευτείτε κύριοι. Έστω και για μια φορά σοβαρευτείτε.

Θα κλείσουμε ρωτώντας σας για άλλη μια φορά.

Γιατί αφού κακώς ο νυν Δήμαρχος κατήγγειλε τότε, την μεθόδευση Οικονομάκου, η δικιά σας παράταξη με επικεφαλής τον κύριο Γιασημάκη, συντάχθηκε μαζί του και αρνήθηκε να στηρίξει την ενέργεια του τότε Δημάρχου ;

Γιατί αγαπητοί φίλοι;Γιατί;

Απαντήστε………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here