Τελικά έχετε πλάκα………

0
2025

Περιμέναμε λοιπόν να διαβάσουμε τον σοβαρό λόγο για τον οποίο ο Θωμάς Ρούσσης,δεν θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές-όπως είχε καταγγείλει ο κύριος Γιασημάκης,με πολύ σοβαρό και καταγγελτικό ύφος-και αντ αυτού διαβάσαμε μια γενικόλογη και χωρίς καμιά αποδεικτική δύναμη, αναφορά από το ανώνυμο πλην τίμιο και άμισθο site της Δυναμικής Πολιτείας.

Μια αναφορά που μιλά για διώξεις που θα έρθουν για τον Δήμαρχο, υπονοώντας την υποτιθέμενη αργία, για ένα γεγονός που καμιά ευθύνη δεν έχει και αποτελεί συνέχεια της αμαρτωλής Ιστορίας με την προμήθεια των λαμπών,της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής,γεγονός που αυτός πρώτος το ανέδειξε και το κατέδειξε για πάρα πολύ καιρό.

Και έχουν αναγάγει αυτό το θέμα σε μείζων ζήτημα και ευελπιστούν πως ίσως έτσι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Δήμαρχο, αφού γνωρίζουν πως καμιά ελπίδα δεν έχουν σε αυτήν την “μάχη”.Και “ντύνουν” με ωραίο περιτύλιγμα το απόλυτο τίποτα και το πλασάρουν σαν τεράστια έκπληξη που θα έρθει και θα συνταράξει τα Δημοτικά πράγματα.

Προφανώς ο κύριος Γιασημάκης-επειδή έχει την ικανότητα και έχει βρει τον τρόπο να πείθει την ομάδα του, για τα όσα φαντάζεται και ονειρεύεται και έχει και την δύναμη να τους συγκρατεί κάθε φορά που βγαίνει τρίτος και καταϊδρωμένος, λέγοντας τους πως για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι η δικιά του ανικανότητα-θεωρεί πως με τον ίσιο τρόπο θα μπορέσει να πείσει και να παραπλανήσει και το λαό του Δήμου Ωρωπού.

Εννοείτε βεβαίως πως σε αυτήν την προσπάθεια έχει την αμέριστη συμπαράσταση του γνωστού “κουτσαβάκη” της παραλίας Άγγελου Χατζηιωάννου. Ο κύριος αυτός δεν έχει αντιληφθεί πως οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και πως με τον τσαμπουκά, την δυνατή φωνή, και το απειλητικό ύφος, ούτε να πείσει κανέναν μπορεί, ούτε να τρομοκρατήσει.Θα εισπράξει πολύ σύντομα την απάντηση των Δημοτών και αυτός και η παράταξή του.

Άνθρακες λοιπόν ο Θησαυρός, από τις πομπώδεις και πολύκροτες φαντασιοπληξίες του κυρίου Γιασημάκη. Είδηση μπορεί να μην έβγαλε, ένα όμως είναι σίγουρο.Για άλλη μια φορά έβγαλε πολύ γέλιο.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Παρακάτω δημοσιεύουμε ξανά το Βίντεο ντοκουμέντο, με τους κουτσαβακισμούς των κυρίων Γιασημάκη και Χατζηιωάννου.Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αυτοχαρακτηρίζονται σαν αγγελούδια και υπόσχονται μια άλλη ειρηνική και συνετή διακυβέρνηση.Θαυμάστε τους.

Απολαύστε ''ευγενικές'' συμπεριφορές…τα ''Αγγελούδια'' είναι εδώ!!!

Απο το 1.50 και μετά, η συνέχεια του βίντεο, που δεν δημοσιοποιεί ο ''επαγγελματίας λειτουργός''. Καλά που υπάρχουν και οι ερασιτέχνες και βλέπουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!!!

Gepostet von OroposNews.Net am Samstag, 19. Mai 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here