Ο Κατήγορος της ανωνυμίας,γράφει ανώνυμα και μετά κοινοποιεί…….

0
1002

Το θέατρο του παραλόγου παρακολουθήσαμε για μια ακόμα φορά, μπροστά στα μάτια μας, να εξελίσσεται και να αφήνει άφωνο και τον πιο αμερόληπτο κριτή. Ο μέντορας της υποκριτικής και της παραπληροφόρησης, ξαναχτύπησε, πιο δυνατός και πιο απίστευτος από ποτέ.

Έγραψε μια ανώνυμη ιστορία φαντασίας, που περιείχε αποκυήματα του “αρρωστημένου” του μυαλού και μετά, υποκριτικά και χωρίς αιδώ την κοινοποίησε όλος χαρά, καμαρώνοντας προφανώς για το υπέροχο κατόρθωμα του.

Τι τον ενδιαφέρει αν γίνεται περίγελος στον κοσμάκη, που και μάτια έχει και αυτιά και καταλαβαίνει πολύ καλά τα παιχνίδια και τα κολπάκια του.Έτσι και αλλιώς από την στιγμή που αυτός δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό δίλλημα και από την στιγμή που γράφει επαγγελματικά για τον επιούσιο, τι τον νοιάζει αν τον πιστεύουν ή όχι.Αυτά είναι ψιλά γράμματα.Αυτός την λάσπη του την ρίχνει, το παραμύθι του το πλασάρει, το “μεροκαματάκι” το λαμβάνει και το μοναστήρι να είναι καλά.

Με τι ασχολήθηκε λοιπόν ο σκουπιδολάγνος-καταδρομέας;

Αυτή την φορά μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας. Έγραψε την ιστορία μας, με τα δικά του λόγια, βγάζοντας την πικρία και τον θυμό του και αποδεικνύοντας, πως του χαλάσαμε την δουλειά του απόλυτου επικοινωνιακού μονοπωλίου, που τόσα χρόνια πιστά και με ευλάβεια υπηρετούσε “τσιμπώντας”  και από εδώ και από εκεί.

Και μας κατέταξε στο Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, μιας και όπως γράφει, λιβανίζουμε την Δημοτική Αρχή και το δήθεν έργο της και παραπλανούμε τον κόσμο, γράφοντας για έργα φαντάσματα και για πράγματα που μένουν στα λόγια και ποτέ δεν πραγματοποιούνται.

Θα συνιστούσαμε στον αγαπητό Εκδότη και στον εντολέα του, κύριο Γιασημάκη, δύο πράγματα.

Το πρώτο και κυριότερο, να έχουν υπομονή και να αναμένουν για ολίγο.Διότι ο δρόμος της υλοποίησης των όσων εμείς έχουμε γράψει, έχει ανοίξει και πολύ σύντομα όλα όσα έχουμε προαναγγείλει μπαίνουν στον δρόμο της υλοποίησης.Και είναι μακρυά η σειρά των πραγμάτων που θα δούμε να πραγματοποιούνται τον επόμενο χρόνο και θα είναι μεγάλος ο πόνος και του ανώνυμου εκδότη, αλλά και του εντολέα του κυρίου Γιασημάκη. Άλλωστε το γνωρίζουν , γιαυτό βιάστηκαν να δημοσιεύσουν τα ψεύδη τους, πριν τα γεγονότα τους παρασύρουν στην αφάνεια και την αφωνία.

Το δεύτερο είναι να κάνει αυτός απολογισμό των όσων καταστροφών έχει καταγράψει την τελευταία διετία και να μας πει πόσες από τις προβλέψεις του έχουν βγει αληθινές.Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που σκέπτεται και γράφει ο ανώνυμος εκδότης, είναι το Δημαρχείο που βυθίζεται στο τελευταίο “αστείο” έντυπο, που πρόσφατα εξέδωσε.Μια εικόνα απόλυτης καταστροφής, που βέβαια πλήττει πάνω από όλα τον τόπο και την αξιοπιστία του. Τι τον νοιάζει θα πει κάποιος, εύστοχα;Αυτός το μεροκαματάκι να παίρνει και άσε τους άλλους να πάνε να πνιγούν.

Θα αφήσουμε τον Εκδότη στην φαντασία του και στην εικονική πραγματικότητα που αρέσκεται να ζει.

Έτσι και αλλιώς την κατάληξη του την ξέρει.Και αυτός και ο εντολέας του.Άνετα και χωρίς άγχος η τρίτη θέση. Την έχουν κερδίσει με το σπαθί τους και δεν κινδυνεύουν να την χάσουν από κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here