ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ… αλήθειες και ψέματα

0
804

“Mr…Theodoros Kostopoulos Να θυμίσω σε μερικούς παραπληροφορητες, έτσι για την ιστορία….Πρίν δύο χρόνια περίπου, μου ζήτησε η τότε Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου κ. Πριμικύρη Αικατερίνη να την συνοδεύσω στο σχολικό συγκρότημα Μαρκοπούλου και αφού εκεί συναντηθήκαμε με τον κύριο Αρμυριωτη Δημήτριο τον Πρόεδρο, διαλέξαμε δύο αίθουσες (κοντέινερ) από 15 τ.μ περίπου προκειμένου να μεταφερθούν στο Αγροτικό ιατρείο Ωρωπού για να γίνει επέκτασή του. Μάλιστα θυμάμαι είχαμε ζητήσει και δύο πολύ ωραια παγκάκια για έξω, έτσι για να μην ξεχνάμε.”

Τίποτα δεν ξεχνιέται κ.Παραπληροφορητή, χαρακτηρισμό που στον επιστρέφουμε με μεγάλη άνεση.

Την εποχή που συζητούσαν για την «αναβάθμιση» των Δημοτικών Ιατρείων, αυτή την προσωρινή πρόταση είχαν, από την ΥΠΕ, αυτήν την πρόταση επεξεργάζονταν. Και ρώτα να σου θυμίσει ο επικεφαλής σου κ.Γιασημάκης πως, ήταν ταυτισμένος με την πρόταση του Δημάρχου, μιας και δεν υπήρχε άλλη ορατή και άμεση λύση. Έτσι λοιπόν προτάθηκαν τα κοντέινερ των 30 τετραγωνικών, και τα παγκάκια, που περιγράφεις ειρωνικά, νέε αστέρα της πολιτικής,  προκειμένου να δοθεί άμεση λύση!!!

ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ!!!

Εκ των υστέρων, ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, «εκμεταλλευόμενος» την άριστη σχέση του με τον κ.Μαρτίνο Αθανάσιο, εξασφάλισε τη μεταφορά του Ναυτικού Ομίλου με την σύμφωνη γνώμη του, (κάτι που το απέφευγε τότε συστηματικά ο αρχηγός σου, αναφερόμενος σε πολιτικό κόστος, που δεν ήθελε να επωμιστεί, εν αντιθέσει με τον Δήμαρχο που δεν τον ενδιέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ, διότι πρόσβλεπε στην δημιουργία ενός μεγάλου έργου) και κατάφερε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, να πείσει το Δωρητή μας, να ανακατασκευάσει εξολοκλήρου το κτίριο και να το εξοπλίσει με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Μια χορηγία που άγγιξε το 1.000.000ε.

Πολύ λογικά λοιπόν, όπως κάθε νοήμων άνθρωπος, άλλαξε τον αρχικό σχεδιασμό, και με τα νέα δεδομένα που ο έθεσε ο Δήμαρχος, αποδέχτηκε την προσφορά ενός άριστου έργου, αυτού του σημερινού Ιατρικού κοσμήματος που χαίρονται σήμερα οι συνδημότες μας.

Σε όλη αυτή τη δημιουργία, από την αρχή έως το τέλος,  ο επικεφαλής σου δεν είχε καμία συμμετοχή, όσο και εάν προσπάθησε. Δεν κατάφερε να αποσπάσει το ελάχιστο πολιτικό όφελος, όσο και εάν δολίως, και με μανία το επεδίωξε. Ούτε κατά την κατασκευή, ούτε στον εξοπλισμό. Το ανέλαβε η Δημοτική Αρχή και το έφερε εις πέρας, το συντομότερο δυνατόν.

Για αυτό και αρκέστηκε στην περίφημη ρήση του, «ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΝΕΝΟΣ»…

Και όταν εσείς οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αναλάβατε, (όπως ήσασταν υποχρεωμένοι), να το λειτουργήσετε την επομένη ημέρα των εγκαινίων, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!, μάλιστα, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ,  να το λειτουργήσετε μετά από ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!…

Ψάξε αλλού να βρεις «ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ», αναλγησία, αναισθησία, και κάκιστες συμπεριφορές. Ακόμα και σήμερα μετά από σχεδόν ένα χρόνο, που το λειτουργείτε εσείς ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, υπάρχουν δυσλειτουργίες, που για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε, διότι τους ανακαλύπτετε, δυσχεραίνετε την ποιότητα υγείας που προσφέρετε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταμπέλα που έχετε κολλήσει στο γραφείο του ελεγκτή και «κοσμεί» την πόρτα σχεδόν έξι μήνες, για βλάβη;;;… που δεν μπορείτε να επισκευάσετε. Σε έξι μήνες φτιάχτηκε ολόκληρο το κτίριο από την αρχή, και εσείς δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα ρελέ….Είναι ντροπή προς τους επισκέπτες σας και κυρίως προς τον Δωρητή μας που χορήγησε ένα τεράστιο ποσό…

Φυσικά στην ανακοίνωσή σας, δεν αναφέρετε την ειδικότητα του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ (κατά λάθος ξεχάστηκε;;;)…

Δεν προβλέπεται στην σύσταση της Δομής;;; …

Και εάν προβλέπεται γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;;;…

Ασχοληθείτε με αυτά που σας πληρώνει το Ελληνικό Κράτος και ο Έλληνας πολίτης και Δημότης του Ωρωπού, και αφήστε την υψηλή πολιτική σε άλλους.

Σε αυτούς που μπορούν και δεν χειραγωγούνται…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here