Δάσκαλε που δίδασκες……..

0
1223

Σε πλήρη πανικό ο “επαγγελματίας διαμορφωτής” προσπαθεί με αναφορές του, απειλές και αναδρομές στο παρελθόν, να αποπροσανατολίσει και να μειώσει το γεγονός, της απρόσμενης αθρόας προσέλευσης, του προχθεσινού Απολογισμού του Δημάρχου Ωρωπού. Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα το γεγονός, πως τόσες εκατοντάδες άνθρωποι επέλεξαν να παραστούν και να ακούσουν τον Δήμαρχο σε μια τελετή που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες. Και το χειρότερο για αυτόν, όταν ο κόσμος εμφανίστηκε από τις φωτογραφίες στα τοπικά σίτε, αντιλήφθηκε πως δεν παρέστησαν απλοί Δημότες(στο σύνολό τους), αλλά το ακροατήριο ήταν καθαρά φιλικό και άμεσα προσκείμενο στην Δημοτική Αρχή. Και αυτό είναι που πονάει πραγματικά!!! Να βλέπεις ανθρώπους που σε στήριξαν με την συμμετοχή τους, κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, σήμερα να σου έχουν γυρίσει απαξιωτικά την πλάτη και να ενεργοποιούνται στα ψηφοδέλτια του βασικού σου αντιπάλου και να συμπεριλαμβάνονται στις τάξεις του κύριου διεκδικητή.

<<… Οι άνθρωποι σήμερα έχουν τόσα πολλά για να διαμαρτυρηθούν και να κλάψουν ακόμη.., έχουν τόσο δύσκολο αγώνα για επιβίωση.., που θα ήταν γι’ αυτούς ιδιαίτερα μεγάλη πολυτέλεια… να βγουν για εσάς στους δρόμους!..>> Απόλυτα συμφωνούμε μαζί σου. Και σκέψου πόσο δύσκολο θα ήταν για αυτούς, να χαλάσουν την Κυριακή τους, μακριά από τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους, για να έρθουν, να ακούσουν και να επικροτήσουν τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή. Το έκαναν όμως με μεγάλη ευχαρίστηση και ιδιαίτερη χαρά, νοιώθοντας φυσιολογικό την στήριξη σε μια Δημοτική Αρχή που για πρώτη φορά βρέθηκε δίπλα τους υποστηρίζοντας και διεκπεραιώνοντας κάθε λογικό αίτημα της δύσκολης και πικρής καθημερινότητας τους, που είχαν διαμορφώσει προηγούμενες διοικήσεις.

<<…να ξεφύγει επιτέλους από το να είναι εξιλαστήριο θύμα μιας πολύχρονης απαξιωτικής πολιτικής, χωρίς κανέναν σχεδιασμό ανάπτυξης. Είναι πλέον καιρός να ξαναδώσουν στον Ωρωπό την ελπίδα σε όλα όσα κακές διοικήσεις του στέρησαν…>>… γράφει ο κύριος επαγγελματίας και απόλυτα συμφωνούμε μαζί του. Είναι αδύνατο όμως η απαξία που περιγράφει να αφορά την τελευταία τετραετία. Αναφέρετε από την αρχή σύστασης του Δήμου μας, με τα πολλά και χρόνια προβλήματά του και διοικήσεις που δεν προσέφεραν στο παραμικρό στα όσα ευαγγελίζεται. Και σήμερα όλα αυτά τα στελέχη που αποτέλεσαν το μίζερο παρελθόν που περιγράφει, παρελαύνουν από τις σελίδες του κερδίζοντας την εύνοια της γραφής και του λόγου του.

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που περιγράφει, πως καταδίκασαν τον Ωρωπό μας!!! Έχεις αποτύχει παταγωδώς κύριε!!! Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι επιλογές σου, είναι κούφιες και αδιάφορες πολιτικά. Δεν μπόρεσαν, γιατί δεν ήθελαν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Ο κόσμος το βλέπει στην αμεσότητα των λύσεων στον δημοτικό βίο. Μια υπεύθυνη, σοβαρή και μεθοδική αντιμετώπιση των δύσκολων καθημερινών προβλημάτων δίνοντας λύσεις στην εγκατάλειψη ετών, έχει κερδίσει τους συνδημότες μας. Και αποζητούν αυτήν την σεβαστή από όλους σταθερότητα, που δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Την φιλικότητα και την άμεση ανταπόκριση, που έλλειπε από κάθε Δημοτική Αρχή του παρελθόντος. Διαπιστευτήρια που προσφέρει ο Δήμαρχος και τα στελέχη του και θα αποτελέσουν τα κύρια όπλα τους για την επόμενη Δημοτική αναμέτρηση. Συνήθισε το, όσο είναι νωρίς. Αντιμετώπισε το με ψυχραιμία. Ζήσε το, και αποδέξου το. Το γνωρίζεις και το γνωρίζει και ο κόσμος. Και αν νιώθεις αντιπάλους σου εμάς, που απλά καταγράφουμε την πραγματικότητα, μας τιμά ιδιαίτερα !!!… Να ξέρεις όμως πως, ο βασικός σου αντίπαλος είναι οι λάθος επιλογές σου και ο βαθύς ιδεοληπτικός χαρακτήρας σου.

Ερίνυα Τισιφόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here