Πρωτοφανές μένος που δείχνει πανικό.

0
669

Εντυπωσιακή συγγραφική δραστηριότητα εμφανίζει τον τελευταίο καιρό, η συντακτική ομάδα της Δυναμικής Πολιτείας-λέγε με OROPOS VOICE-με την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση του γνωστού αρχιερέα της λασπολογικής παραπληροφόρησης και εκδότη της Ξύλινης Πόλης. Άρθρα επί άρθρων. Αναλύσεις επί αναλύσεων. Κατασκευασμένα φανταστικά σενάρια και πολύς θυμός. Πολύς διάχυτος πανικός. Πολύ κακία.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των επιθέσεων, η προσπάθεια εξουδετέρωσης του λόγου, των Φευγάτων Παρατηρητών-όπως χαρακτηριστικά λένε. Και μια πραγματική συλλογή ύβρεων και χαρακτηρισμών, που αποδεικνύουν αν μη τι άλλο, πως τους ενοχλεί αυτή η ανώνυμη, αποκαλυπτική, θαρραλέα φωνή, που ξεσκεπάζει κάθε μέρα το υποκριτικό τους προσωπείο. Και πως αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που βρέθηκε στον δρόμο τους και τους έκοψε το επικοινωνιακό μονοπώλιο, που για χρόνια δηλητηριάζει, υβρίζει και χαρακτηρίζει.Τους χάλασε το γλυκό. Είχαν λογαριάσει βλέπετε, όλον αυτόν τον επικοινωνιακό οχετό, να τον κατευθύνουν με την ησυχία τους, εναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Έλα όμως που κάποιοι, ανώνυμοι κακοί μπήκαν στην μέση και δημιουργούν τεράστια ζητήματα, με τα όσα αποκαλύπτουν.

Για πες τε στον κόσμο αγαπητά μέλη της Ξύλινης Επικοινωνιακής Ομάδας της Δυναμικής Πολιτείας και του OROPOS VOICE , ποιος πέραν του κυρίου Γιασημάκη, πληρεί για εσάς τις προδιαγραφές να είναι υποψήφιος Δήμαρχος; Ποιος εκτός του άχρωμου και άοσμου αρχηγού σας,είναι εκείνος που έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το οτιδήποτε; Κανένας φυσικά. Γιατί εσείς στην παραζάλη σας, ηρωοποιείτε όποιον σας ακολουθεί και καθυβρίζεται όποιον σας αντιστέκεται. Γνωστές οι Δημοκρατικές αντιλήψεις και του αρχηγού σας και των πρωτοπαλίκαρων του και φυσικά του Πνευματικού σας Πατέρα…

Επιτρέψετε μας λοιπόν να διατηρήσουμε το δικαίωμα να λέμε αφιλτράριστα και χωρίς περικοπές την γνώμη μας. Ανώνυμα αλλά αληθινά, μιας και όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, μια υπογραφή “κάλπικη και χωρίς καμιά ηθική υπόσταση”, δεν υπογράφει τίποτα παραπάνω, από αλλοιωμένες παραχαραγμένες ειδήσεις, που μόνο στόχο έχουν να παραπλανήσουν και να ξεγελάσουν τους πολίτες του Ωρωπού.

Ξέρουμε πως τρέμετε την ώρα και την στιγμή, που αυτός ο ανώνυμος Φευγάτος Παρατηρητής, θα ξεσκεπάζει τις δόλιες σκέψεις και ενέργειές σας. Ξέρουμε πως παλεύετε με υποκρισία και με πολύ μεγάλη προσπάθεια να πείσετε τους πάντες πως είμαστε αναξιόπιστοι. Όπως επίσης ξέρουμε πως από παντού “έχετε φάει πόρτα”.     Ο Κόσμος αγαπά και πιστεύει τον Παρατηρητή και περιμένει να ρουφήξει τα δημοσιεύματα του. Και θα συνεχίσουμε να γράφουμε με το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος, μιας και το κάνουμε με γνώση και με σύνεση και μιας και δεν έχουμε όπως εσείς, καμιά άλλη βλέψη, από την σωστή και τεκμηριωμένη ενημέρωση των πολιτών.

Στο κενό λοιπόν πέφτει αυτή η τιτάνια ενορχηστρωμένη προσπάθεια μηδενισμού της σελίδας μας και όχι μόνο αυτό.Συσπειρώνει όλο και περισσότερους πολίτες δίπλα μας και μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε πως ότι κάνουμε , το κάνουμε σωστά και όπως πρέπει.Απόδειξη πως έχουμε προκαλέσει την απόλυτη μήνη των αντιπάλων μας.Και όταν οι αντίπαλοι σου σε καθυβρίζουν, σημαίνει πως βαδίζεις στον δρόμο τον σωστό.

Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Σε νεώτερη ανάρτηση μας, θα αποκαλύψουμε το χθεσινοβραδινό θρίλερ που παίχτηκε ανάμεσα στον αρχηγό της Δυναμικής Πολιτείας και τον Ξύλινο πνευματικό του μέντορα, με αφορμή το δημοσίευμα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, που έβαζε στο ίδιο “τσουβάλι” τον πρώην Πρόεδρο Διονύση Καμπιώτη, με τις μετέπειτα Διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου και που χαρακτήριζε και την δική του περίοδο και του κυρίου Οικονομάκου φυσικά, ως αμαρτωλή……….Μείνετε συντονισμένοι…………..

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here