Ο Αρχιμάστορας της παραποίησης ξαναχτυπά…..Δραματικό παρασκήνιο….

0
819

Έχουμε υποσχεθεί να σας αποκαλύψουμε το παρασκήνιο των όσων συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από το νέο εμετικό και διασπαστικό κείμενο του επαγγελματία διαμορφωτή αναληθών και κατασκευασμένων δημοσιευμάτων.

Με ένα κείμενο με τίτλο : Ποιος φταίει για το σημερινό χάλι του λιμενικού ταμείου;;; Ασφαλώς όχι οι επαγγελματίες της παραλίας!,“χτύπησε” με το γνωστό ύφος και ήθος του. Στόχο βέβαια είχε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, αλλά επειδή οι εμμονές του είναι μη αντιμετωπίσιμες, ακόμα και από τον ίδιο, ξέφυγε και τελικά στράφηκε ανοιχτά και με σφοδρότητα και εναντίον του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και νυν υποψηφίου Δημάρχου Διονύση Καμπιώτη. Βλέπετε η δύναμη της συνήθειας, καμιά φορά παρασύρει και αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες. Και η μεγάλη αλήθεια δεν είναι άλλη, από το ότι ο κύριος “αμερόληπτος” Εκδότης, μπορεί να υποκρίνεται αλλά δεν ξεχνά.Δεν ξεχνά όσους έχει βάλει κατά καιρούς απέναντι.Και είναι τόσοι πολλοί, που μπερδεύεται,αλλά και μπερδεύει…….

Αποκαλύπτουμε σήμερα το κείμενο στην πρώτη του μορφή:

Μετά από λίγη ώρα το κείμενο σε αυτή την μορφή του,εξαφανίζεται.Και εμφανίζεται μετά από ώρα με την μορφή που είναι δημοσιευμένο τώρα.

Ποιος φταίει για το σημερινό χάλι του λιμενικού ταμείου;;; Ασφαλώς όχι οι επαγγελματίες της παραλίας!

Οι αλλαγές σε κάποιες σημαντικές λέξεις αποκαλύπτουν την αγωνιώδη παρέμβαση του κυρίου Γιασημάκη, ο οποίος παρενέβει άμεσα και παρακάλεσε τον “πνευματικό του πολιτικό πατέρα”, να “αποκαθηλώσει” το άρθρο μιας και έχει την πεποίθηση πως στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, ο κύριος Καμπιώτης θα τον στηρίξει…..Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν για πρώτη φορά δραματικές, επειδή είναι γνωστός ο εγωισμός, αλλά και η τεράστια εκδικητική μανία του Εκδότη, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να κατεβάσει το άρθρο, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ο κάθε κατεργάρης πρέπει να κάτσει στον πάγκο του.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα, ο κύριος Γιασημάκης κατάφερε να τον πείσει , αποδεχόμενος βέβαια και αυτός την απόφαση του Εκδότη να ανεβάσει ξανά το άρθρο ,παραποιημένο βέβαια, προκειμένου να αποφευχθεί το απόλυτο ρεζιλίκι.Έτσι λοιπόν έχουμε το κείμενο στην δεύτερη μορφή του, που έχει μεν παραποιηθεί, αλλά διατηρεί δείγμα κακίας και φθόνου απέναντι στον κύριο Καμπιώτη, που τόσα και τόσα έχει ακούσει, επί σειρά ετών.Είναι απόλυτα κατανοητό, πως αυτός ο επικίνδυνος δημοσιογραφίσκος, που διακατέχεται από μια τεράστια εγωπάθεια και από ένα άκρατο πάθος Εξουσίας και εκδίκησης,δεν έχει πια ούτε φραγμό, μα ούτε και κανένα ενδοιασμό.Θεωρεί πως ήρθε η ώρα του και ξεσπαθώνει αδιάκριτα προς όλες τις κατευθύνσεις.Τεράστιες οι ευθύνες του κυρίου Γιασημάκη που ανέχεται και υποθάλπτει το “αυγό του φιδιού”. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως στο τέλος αυτός ο μηχανισμός διάλυσης και καταστροφής, θα στραφεί και εναντίον του, όταν ο λογαριασμός δεν θα βγαίνει και “η Ιθάκη” θα αρχίσει να απομακρύνεται.

Όλο αυτό το γεγονός όμως θα πρέπει να χτυπήσει έντονα και καθοριστικά το κουδούνι του συναγερμού σε ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο του Δήμου μας, εκτός βέβαια από την Δυναμική Πολιτεία.Όλοι οι άλλοι “εμπλεκόμενοι” με τα Δημοτικά δρώμενα, έχουν νοιώσει στο πετσί τους τα χτυπήματα του διαμορφωτή. Έχουν δεχθεί τα πυρά και την λάσπη του. Έχουν κατηγορηθεί, σπιλωθεί, συκοφαντηθεί, απαξιωθεί. Σε πολιτικό, ατομικό, κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο. Θα επιτρέψουμε για καιρό ακόμα, σε έναν άνθρωπο που μπροστά στην δική του προβολή και επικράτηση, δεν διατάζει να αλλάζει πιστεύω και απόψεις “σαν τα πουκάμισα” και να επιδιώκει την πολιτική εξόντωση, όποιου τολμά να λέει κάτι άλλο;

Μάλλον έρχεται η ώρα που όλοι θα πρέπει να αποφασίσουν.Για το δικό τους καλό………

Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here