Κάποιοι διά της απειλής νομίζουν πως πέτυχαν την αφωνία…….

0
699

Πάνε κάμποσες μέρες από την θριαμβευτική συνέντευξη τύπου του κυρίου Γιασημάκη. Μια φαραωνική παρουσία εμπνεύσεως,σεναρίου και σκηνοθεσίας της Ξύλινης άτυπης εξουσίας.Μια παρουσία που δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά στελέχη της Δυναμικής Πολιτείας, αφού δεν ερωτήθηκαν καν για την σκοπιμότητα και την χρησιμότητα της.

Έχει αποδειχθεί λοιπόν πως μετά από αυτή την εκδήλωση-παρωδία, κάποιοι δηλώνουν περήφανοι, προς όλες τις κατευθύνσεις, πως πέτυχαν να εξαφανίσουν τον Παρατηρητή.Και σκόπιμα μάλιστα στις όποιες αυτές κουβέντες τους, ταυτίζουν την ύπαρξη και την παρουσία της ιστοσελίδας μας, με ανώνυμα προφίλ στο Facebook που υποτίθεται πως εμείς διαχειριζόμαστε.

Και τι έχει απομείνει στο διαδίκτυο.Μα μονάχα ο Ξύλινος εκφραστής τους, που χαμογελώντας ευχαριστημένος, κομπάζει και καμαρώνει, πως κατάφερε να σταματήσει την λάσπη και την παραπληροφόρηση.Λες και δεν ξέρουν οι αναγνώστες του Δήμου Ωρωπού, πως τα τελευταία χρόνια, αυτός και μόνο αυτός, έχει την αποκλειστική διαχείριση και νομή και των δύο.Και θυμώνει πάρα πολύ,όταν κάποιοι επιχειρούν να τον ξεσκεπάσουν…Με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Παρατηρητή…….

Σίγησε λοιπόν ο Παρατηρητής;Φοβήθηκε επειδή αποκαλύφθηκε;Πήρε εντολή να σταματήσει να γράφει;Ψάχνει τρόπο να κρυφτεί;

Τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.Ο Παρατηρητής απλά αφήνει τον χρόνο να ξεσκεπάσει την φαρσοκωμωδία, που κάποιοι έστησαν βασισμένοι σε πολύ σαθρά πόδια.Βασισμένοι σε χαρτιά που εννοούν αλλά δεν εμφανίζουν και παίρνοντας σαν δεδομένο αναθέσεις λόγου και γραφής,που από πουθενά δεν προκύπτουν και δεν αποδεικνύονται…..Από σήμερα λοιπόν δηλώνουμε, πως αυτή η περίοδος χάριτος έληξε.Από σήμερα αρχίζει το ξεσκέπασμα της “στημένης” επικοινωνιακής φιέστας, που δηλητηρίασε και σπίλωσε και που βασισμένη σε πλήθος ανακριβιών και υποθέσεων, επιχείρησε να πλήξει την Δημοτική Αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά.

Ο Παρατηρητής είναι εδώ.Τα κείμενά του είναι εδώ.Καλούμε να μας δείξουν που και σε ποιο σημείο ο Παρατηρητής θίγει προσωπικότητες και χαρακτήρες. Όχι σε πολιτικό, αλλά σε προσωπικό επίπεδο..Που υποβιβάζουμε και προσβάλουμε;Που ασχημονούμε;Που προσβάλουμε.

Και τους καλούμε να κάνουν και κάτι άλλο.Σε κάθε σημείο που λένε πως εμείς θίγουμε πρόσωπα να κάνουν τον κόπο να δουν μήπως τα δικά τους επίσημα όργανα, Μάχιμη Πόλη και Oropos Voice, εκφράζονται με πολύ χειρότερες εκφράσεις για πολιτικούς αντιπάλους και για πολιτικές αποφάσεις……….Θα διαπιστώσουν με πολύ μεγάλη τους λύπη, πως αν ο Παρατηρητής διαπράττει αδίκημα, αυτή έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του επιτρεπτού.

Κλείνοντας θα τους πούμε και κάτι ακόμα.Ο Πολιτικός λόγος και η Πολιτική αντιπαράθεση έχει κανόνες.Έχει όρια. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ. Πεδία δράσης που εξαντλούνται στην αντιπαράθεση που διεξάγεται στα πλαίσια και στα όρια του Πολιτικό στίβου. Αλίμονο για όλους αν αυτή η αντιπαράθεση, οδηγηθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Είναι απολύτως σαφές πως μια τέτοια εξέλιξη μόνο θετικά δεν θα βοηθήσει το έργο της Διοίκησης του Δήμου Ωρωπού.Ούτε βέβαια την όποια προσπάθεια δημιουργίας και ανάπτυξης.

Μέχρι να τα σκεφτείτε όλα αυτά ,εμείς θα σας παραπέμψουμε να μελετήσετε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα κείμενα του πνευματικού σας μέντορα, προκειμένου να αντιληφθείτε, πως οι εκφράσεις αδιαφάνεια, “κουμπάροι”, “εντολείς” και πολλά άλλα, μπορεί να γράφονται εύκολα, αλλά θα πρέπει και να αποδειχθούν(Και μην μπείτε στον κόπο να τα διαγράψετε, γιατί έχουν ήδη αποθηκευτεί…..)….Διαφορετικά είναι ποινικά κολάσιμες εκφράσεις……Έτσι δεν είναι αγαπητοί;;;;;;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here