Όταν οι λέξεις,οι έννοιες και η λογική,ηθελημένα γελοιοποιούνται……..

0
739

Άφωνοι παρακολουθούμε και εμείς και οι πολίτες του Ωρωπού,την προσπάθεια γνωστών-αγνώστων παραγόντων της Ελλάσονος Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της ηγεσίας της Δυναμικής Πολιτείας, του εκδότη εισαγγελέα και του προσφάτως αφιχθέντα νομικού τους συμβούλου,να μεγαλοποιήσουν και να αναγάγουν σε μείζον, ένα θέμα που δεν αντέχει καν σε κουβέντα.

Μιλούν για εγκλήματα με περισσή ευκολία και καταλογίζουν από τώρα ποινές για τα “εγκλήματα” που έχει κάνει ο Παρατηρητής, απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα που κινούνται στον χώρο τους.Φοβερά πραγματικά “εγκλήματα”. Είναι πραγματικά περίεργο,πως δεν έχει επέμβει ακόμα ο Γενικός Εισαγγελέας του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Πόσο ανόητους θα πρέπει να θεωρεί αυτή η απίστευτη ομάδα, όλους εμάς και κυριότερα όλους τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού, όταν επιδεικνύοντας απίστευτη αμετροέπεια κάνουν πως δεν ακούν και δεν διαβάζουν τα όσα καθημερινά γράφουν και εξαπολύουν, εναντίον ανθρώπων, οι δικοί τους επικοινωνιακοί εκπρόσωποι, προεξέχοντος του κυρίου Ξύλου, του εκ Βορείων ορμόμενου νεόκοπου εισαγγελέα και των ανωνύμων αρθρογράφων, του Oropos Voice.Προφανέστατα όλοι αυτοί έχουν άσυλο, για να μην πούμε ακαταλόγιστο και μπορούν να λοιδωρούν, να σπιλώνουν, να καταγγέλουν και να χαρακτηρίζουν χωρίς κανένας να τους ενοχλεί και χωρίς κανένας να τους μηνύει.Μα φυσικά έχει συνηθίσει ο Ξύλινος εκπρόσωπος τους, να γράφει τα όσα γράφει μαυρίζοντας υπολήψεις , χαρακτήρες και ανθρώπους-οικογενειάρχες- χωρίς ποτέ κανένας από αυτούς να τον οδηγεί στο κατώφλι του Εισαγγελέα.Όταν όμως ξύνεις την πλάτη σου στην γλίτσα του τσοπάνη και όταν προκαλείς με την αυθάδεια και το θράσος σου, είναι απόλυτα βέβαιο πως η περίοδος χάριτος λήγει και λαμβάνεις ακριβώς ότι έδωσες.Και τότε να δούμε πόσα απίδια θα βάλει ο σάκος. Μιας και ο Παρατηρητής, μπροστά στην έμμισθη πέννα του Ξύλινου, είναι βρέφος ημερών.Τα έργα και οι μέρες του, επί 15 σύναπτα έτη, είναι απίστευτα και φτάνουν να γεμίσουν τόμους από βιβλία καταγραφής πολιτικής συμπεριφοράς,σπέκουλας, κιτρινισμού και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.

Αν πάρουμε δε στα υπόψην τον έτερο εκ Βορείων συγγραφέα, εκεί θα αναγκαστούμε και εμείς και η Επιστήμη να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά.Οι καθημερινοί του χαρακτηρισμοί, ιδιαίτερα απέναντι στον Δήμαρχο, καφενειακοί χαρακτηρισμοί, που πλήττουν βαρύτατα την υπόληψη του ανθρώπου-οικογενειάρχη Θωμά Ρούσση, δεν ανοίγουν απλά διάπλατα την οδό προς την Εισαγγελία, αλλά οδηγούν στην βέβαιη βαρύτατη καταδίκη, αυτού του είδους της συμπεριφοράς. Και τότε θα πρέπει να βρει το κουράγιο να ζητήσει συγνώμη.Και φυσικά από κοντά και οι ανώνυμοι αρθρογράφοι του Oropos Voice που με τα άρθρα τους αφήνουν βαρύτατες σκιές και ψίθυρους, απέναντι σε ανθρώπους, αδιαφορώντας για το αν όλοι αυτοί, έχουν οικογένειες και απιδιά και αν έχουν μια κοινωνική θέση και έναν κοινωνικό περίγυρο, που διαβάζοντας όλα αυτά αρχίζει να τους αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και με αμφιβολίες.Μάλλον για τον κύριο Γιασημάκη, όλοι αυτοί μπορούν να κατηγορούν χωρίς να πρέπει να αιτιολογούν………..

Κατάπληξη βέβαια προκαλεί και ο Νομικός τους εκπρόσωπος, νεόκοπος στον χώρο τους, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Χασιώτης. Προκαλώντας κατάπληξη σε όλους-μιας και τον έχουμε όλοι συνηθίσει να έχει χαμηλό τόνο και λογική στην σκέψη-προσπερνά το τεκμήριο της αθωότητας που ως νομικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πως είναι αναφαίρετο κυριαρχικό δικαίωμα του κάθε πολίτη,και φτάνει στην απαγγελία ποινών, μιλώντας για εγκλήματα και κακουργήματα.Προφανέστατα ο κύριος Χασιώτης, προσπαθεί στην νέα του ομάδα, να κερδίσει “πόντους” και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, που θα τον καθιερώσουν και θα του δώσουν ελπίδες εκλογής.Μα είναι δυνατόν κύριε Χασιώτη να διαβάζετε μόνο αυτά που γράφει ο Παρατηρητής;Είναι δυνατόν κύριε Χασιώτη να μην έχετε διαβάσει, Μάχιμη Πόλη, Βόρεια της Αττικής και Oropos Voice;Είναι δυνατόν εκεί να μην έχετε εντοπίσει τα ίδια “εγκλήματα” και να μην έχετε αναζητήσει και για εκεί τις ανάλογες διώξεις και την ανάλογη τιμωρία;Εκτός αν στα πλαίσια του όρου “η Δικαιοσύνη είναι τυφλή”, εσείς επιλέγετε την επιλεκτική τύφλωση και μιλάτε για το μισό “έργο”.Το άλλο μισό δεν το βλέπετε……………….

Αγαπητοί φίλοι, εγκλήματα και κακουργήματα εδώ δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένας ιστοχώρος που τους χάλασε το γλυκό.Υπάρχει μια ιστοσελίδα που περιγράφει την άλλη άποψη.Σωστά ή λάθος ,δεν έχει σημασία.Έτσι το βλέπουμε , έτσι το περιγράφουμε. Αυτή είναι η Δημοκρατία και αυτές είναι οι αρχές της,Αλλιώς θα είμαστε μια κοινωνία προβάτων, που αμέριμνα θα αναμασούσαν τα όσα τους σερβίρονται.Δεν είμαστε όμως έτσι.Έχουμε διαφορετικές απόψεις και τις καταγράφουμε. Ο κόσμος διαβάζει , αξιολογεί και κρίνει. Αλίμονο σε αυτούς που επιλέγουν να οδηγήσουν την πολιτική αντιπαράθεση στις Δικαστικές αίθουσες. Όταν το αντιληφθούν, θα είναι πολύ αργά γιαυτούς και η τοπική κοινωνία θα έχει για άλλη μια φορά διχαστεί και πληγεί βαρύτατα.

Όπως καταλάβατε ο Παρατηρητής δεν σίγησε.Σας άφησε να ξεκουραστείτε……Το σκληρό ροκ μόλις τώρα αρχίζει……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here