Τα Ξύλινα τα λόγια τα μεγάλα….

0
716

Βομβαρδισμός Ξύλινων δημοσιευμάτων από την πλευρά του κυρίου Γιασημάκη και των συν αυτώ ευρισκομένων μεγαλοστελεχών, της κραταιάς μόνιμα τρίτης Δυναμικής Πολιτείας, που θα είχε αλλάξει όνομα, αν είχε καταφέρει να κάνει έστω μια υποτυπώδη μάζωξη στελεχών και αν είχε καταφέρει να κουβεντιάσει σοβαρά και εστιασμένα, με τους νέους της Συμμάχους, τους οποίους αντιμετωπίζει σαν αναγκαία κακά.Και φυσικά σαν τέτοιους θα τους αντιμετωπίσει μέχρι την τελευταία στιγμή, ξεζουμίζοντας την όποια δυναμική έχουν και εκθέτοντας τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες τους. Θέατρο του παραλόγου, στημένο με την γνωστή Ξύλινη τεχνοτροπία ,διακοσμημένο με μπόλικη παραπλάνηση και υποκρισία και έχοντας προκαθορισμένους στόχους και σκοπούς.Όλα αυτά βέβαια στο μυαλό τους.όπως ακριβώς και τις δυο προηγούμενες φορές. Ονείρωξη νίκης που αμείβεται με μια περίτρανη και μοναδική Τρίτη θέση.

Τι να πει κανείς για τα τετριμμένα Ξύλινα λόγια του κυρίου Γιασημάκη. Πόσα Θα και πόσες παραπλανητικές υποσχέσεις περιέχουν.Πόσο παλαιοκομματικά σκέφτονται και ενεργούν και ο συγγραφέας, αλλά και ο υποτίθεται πρωταγωνιστής. Κούφια μεγάλα λόγια,πολυειπωμένα και επαναλαμβανόμενα, που δεν έχουν πια καμιά αξία και κινούνται εκτός της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητας.Copy paste από προγράμματα άλλων και φτηνές αντιγραφές, από λόγια παρμένα από εδώ και από εκεί. Ξύλινη συρραφή  και εμφάνιση ,υποτίθεται νέων μεγάλων σχεδίων, που θα μετατρέψουν τον Δήμο Ωρωπού σε Μόντε Κάρλο.

Έχει αλήθεια η κοινωνία του Ωρωπού να κερδίσει κάτι από όλα αυτά τα κακοστημένα θεατρικά μονόπρακτα;Υπάρχει αλήθεια κάποιος σοβαρός και λογικός πολίτης που μπορεί ακόμα να “μασήσει” όλες αυτές τις πολιτικές “αρλούμπες” που αναμασά και “ξανασερβίρει” ο κύριος Γιασημάκης;Εγκρίνουν άραγε όλοι οι νέοι εταίροι, αυτή την μονόπλευρη και ξεπερασμένη Ξύλινη προβολή του συνδυασμού, στον οποίο εξ ανάγκης προσήλθαν;

Όλα αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντήσεις και συγκλίνουν απόλυτα, στο ότι ο θίασος της ομάδας των “καταγγέλω τα πάντα” θα πάρει και πάλι αποστομοτική απάντηση,από τον μοναδικό κριτή όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά.Από τον λαό του Ωρωπού,που παρακολουθεί την “τραγωδία” τους και θα τους απαντήσει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαίου. Τότε βέβαια ο κύριος Γιασημάκης ίσως αντιληφθεί πως ο χάρτινος πύργος,που έστηνε γύρω του, ο Ξύλινος διαμορφωτής, δεν ήταν πύργος προστασίας και προβολής, αλλά πύργος ήττας και πλήρους απαξίωσης.Και μαζί με αυτόν θα έχουν συντριβεί όλοι αυτοί που επενδύουν τόσα χρόνια, στο κλίμα του μίσους και της καταγγελίας, και που ήλπιζαν πως αυτή τη φορά ξεγέλασαν τον λαό του Ωρωπού και πως ήρθε η ώρα να πετύχουν όλα όσα ονειρεύονται τόσα χρόνια.Όσο για αυτούς που βρίσκονται εκεί,εξ ανάγκης, αν και διαφωνούν,μια κουβέντα μπορεί κάποιος να τους πει:        Ας προσέχατε…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here