ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ κ.ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ σχετικά με τις εξελίξεις με την ΝΕΑ ΟΔΟ

0
967

 

Σκεφτόμενοι να γράψουμε δυο λόγια για την νομική περιπέτεια που εισήρθε ο Δήμος Ωρωπού και τις μελλοντικές νομικές εξελίξεις που θα ακολοθηθουν, διαβάσαμε την άποψη του  Σοφοκλή Μανώλη, υποψήφιου με τον Δήμαρχου Ωρωπού, που μας κάλυψε απόλυτα.Αναρτούμε το κείμενο του και τον ευχαριστούμε για την άδεια αναδημοσίευσής του.

<< Η χθεσινή συνέντευξη του δημάρχου ήταν πραγματικά άκρως διαφωτιστική αφού τις τελευταίες μέρες η αντιπολίτευση είχε επιχειρήσει να μετατρέψει το θέμα της δικαστικής διαμάχης με την ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ σε αίτιο οικονομικής κατάρρευσης του Δήμου Ωρωπού.

Όμως οποίος έχει κριτική σκέψη και γνωρίζει τις νομικές ενέργειες που είναι σε θέση ένας Δήμος να κάνει, αντιλαμβάνεται ότι στο τέλος ωφελημένοι θα είναι οι κάτοικοι του Ωρωπού και όχι η συγκεκριμένη εταιρία.

Ο Δήμαρχος λοιπόν επικοινώνησε με τον καλύτερο τρόπο το δικαστικό ιστορικό και τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους. Προσωπικά θα σταθώ σε ένα σημείο, ότι από την αντιπολίτευση δεν κατέστη σαφές ποια είναι η πρόταση της.

Δηλαδή θεωρείτε ότι πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα που καταβλήθηκαν από την ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ;

Πιστεύετε ότι κακώς εισέπραξε ο Δήμος βεβαιωμένες οφειλές και δεν αναγνωρίζετε την υποχρέωση καταβολής τέλους μιας ιδιωτικής εταιρίας, που δραστηριοποιείται εντός ορίων του δήμου Ωρωπού;

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι τέτοια ζητήματα θα έπρεπε να μας βρίσκουν ενωμένους όλους, αφού το κοινό μας συμφέρον αυτό επιτάσσει, και θα ήταν σημαντικός παράγοντας για να ανεβεί το πολιτικό επίπεδο στον τόπο ΜΑΣ λίγο πιο ψηλά>>.

Σοφοκλής Μανώλης Υποψήφιος. Δημ.Σύμβουλος Ωρωπού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here