ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ

0
943

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη μας, που φυσικά μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Σχεδόν ταυτιζόμαστε με την άποψη του και είμαστε βέβαιοι πως οι περισσότεροι των συνδημοτών μας, έχουν ξεκάθαρη άποψη για τα τελευταία γεγονότα της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ. Κατάλαβαν απόλυτα το σκεπτικό που διακρίνει  τις δυο παρατάξεις  που θα διεκδικήσουν της επόμενες εκλογές και τις προθέσεις τους για την επομένη τετραετία.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού για ακόμη μια φόρα απέδειξε πως απαντάει με έργα και με πράξεις. Η χυδαία κινδυνολογία της καταρρέουσας άνευ ευθυνών αντιπολίτευσης αποδομήθηκε λέξη τη λέξη, φράση τη φράση.

Γιατί πως είναι δυνατόν να κατηγορούν τον δήμαρχο για αδρανή αποδοχή, όταν οι πράξεις του ιδίου από μόνες τους αποδεικνύουν την μαχητικότητα και το σθένος του απέναντι σε ισχυρά συμφέροντα των πολυεθνικών εταιριών;

  • Όταν ο Δήμαρχος επιβάλει και επιτυγχάνει να εισπράξει δημοτικά τέλη από μια ιδιωτική εταιρεία καλά δικτυωμένη στην ελληνική πολιτική.
  • Όταν ο Δήμαρχος έφτασε στο ΣτΕ τη διαμάχη
  • Όταν ο Δήμαρχος δηλώνει πως θα επιβάλει και τέλη κοινοχρήστου χώρου στην εν λόγω εταιρεία.

 

Πώς είναι δυνατόν να έχει το θράσος ένα αδρανές συνονθύλευμα αποτυχημένων πολιτικών προσωπικοτήτων να κατηγορεί τον ΜΟΝΟ άνθρωπο που ρίχθηκε και συνεχίζει να ρίχνεται στην μάχη;

Είναι δυνατόν να μην αισθάνεστε ίχνος αιδούς όντας άπραγοι μπροστά σε έναν συμπολίτη μας ο οποίος προσπαθεί με πλάνο, πρόγραμμα, ιδέες και πράξεις να καλυτερεύσει τις ζωές των συνδημοτών του;

Είναι δυνατόν σε μια εποχή που τα Fake News διαβάλλουν και υπονομεύουν τον δημόσιο πολιτικό διάλογο, η θρασύδειλη ‘’Αποθήκη ανεύθυνων’’ να δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις με στόχο να τρομοκρατήσει τους συνανθρώπους της;

Δεν υφίσταται νομικά καμία απαίτηση εκ της «ΝΕΑ ΟΔΟΣ»  που να επιβάλει  την επιστροφή των χρημάτων. Ίσα ίσα οι αποφάσεις δίνουν αφενός τη δυνατότητα προσφυγής σε νέα μάχη και αφετέρου την ευκαιρία στον Δήμαρχο να ανταπαντήσει με επιβολή τελών κοινοχρήστου χώρου. Επίσης:

  • Ο Δήμος Ωρωπού παρέστη νομικά  και στις 4 δίκες που διεξήχθησαν.
  • Οι 3 πρώτες δίκες αφορούσαν περίπου το 94% του ποσού των τελών.
  • Δικηγόρος εστάλη στις 3 δίκες στις οποίες διαπιστώθηκε η δυναμική και η καλή δικτύωση της πολυεθνικής εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» η οποία κέρδισε τις δίκες.
  • Στην 4η δίκη εκδικαζόταν  το ποσό των 370.000 ευρώ δηλαδή το 6% του συνολικού ποσού, με τις 3 δίκες χαμένες, στην οποία κατατέθηκε φάκελος, όπως δεν απαγορεύει η Ελληνική νομοθεσία.

Και σε ό,τι αφορά το έγγραφο της κ. Βασιλειάδου. Από πότε οφείλει ο Δήμος να φέρνει προς συζήτηση κάθε στιγμιαία άποψη ενός εργαζόμενού του;

Ιδίως απόψεις που η ορθότητά τους δεν είναι αποδεδειγμένη. Ο κάθε εργαζόμενος είναι ελεύθερος να διαθέτει μια διαφορετική άποψη μέσα στον Δήμο. Εάν όλες συζητούνταν το κάθε συμβούλιο θα μεταμορφωνόταν σε μια ατελείωτη χρονικά έκθεση απόψεων περί διοίκησης.

Εάν κύριοι «συνεργαζόμενοι ανεύθυνοι», η αεργία σας, σας προσφέρει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο προς δαπάνη μάθετε πως για τους ανθρώπους που έχουν σηκώσει τα μανίκια για να λύσουν τα προβλήματα του τόπου, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Η άποψη της κ. Βασιλειάδου εν τέλει αποδείχθηκε εσφαλμένη.

O Δήμος δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει. Εντός του δημοτικού συμβουλίου παρασιτεί μια αναίσθητη και άεργη αντιπολίτευση που θεωρεί πως τρομοκρατώντας τους πολίτες εκείνοι θα την εμπιστευθούν. Η παντελής έλλειψη επιχειρημάτων, τα φθαρμένα στελέχη και η αδράνεια τους καθιστά απλούς παπαγάλους που καθημερινά σκαρφίζονται κατηγορίες προς τον Δήμαρχο.

 

Ακριβώς διότι ο Δήμαρχος νοιάζεται για τον τόπο και για τους συνδημότες του, προκειμένου να μην επιτρέψει στα πλαστά στοιχεία της αντιπολίτευσης να τους τρομοκρατήσουν, ανοιχτά, άμεσα και ειλικρινά ώς πάντα εξιστόρησε τα γεγονότα και ανέλυσε τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί για την πλήρη επίλυση του ζητήματος.

Η ιστορία αυτή γυρνά μπούμερανγκ στην αντιπολίτευση καθώς μέσα από την εξιστόρηση των γεγονότων κατέστη σαφές ότι ο Δήμαρχος πάλεψε και θα συνεχίσει να παλεύει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here