ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια της περιοχής!

0
983

https://www.facebook.com/paratiritisoropou/videos/402133580347195/(vid)

Σε εμάς που γνωρίζουμε και παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, δεν μας έκανε καμία εντύπωση η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ  απο την παράταξη  των “Συνεργαζόμενων ανεύθυνων”, στη συγκέντρωση που προκάλεσε ο Συνεταιρισμός της Ιπποκράτειου Πολιτείας, σχετικά με την πυρασφάλεια και πυροπροστασία, των περιοχών του Δήμου μας.

Τους έχουμε ακούσει δεκάδες φορές, να αφορίζουν τα στελέχη του Δήμου που ασχολούνται με την Πολιτική Προστασία, τους ακούσαμε πρόσφατα να κατηγορούν ευθέως την Δημοτική Αρχή σαν ”εμπρηστές” καταλογίζοντάς τους ευθύνες για τις δυο πυρκαγιές που έπληξαν της περιοχές Καλάμου-Καπανδριτίου-Αγίων Αποστόλων, τους ακούσαμε να μην συμφωνούν πέρσι στην αποδοχή χρημάτων για την Πολιτική Προστασία από το Υπουργείο (185.000ε) και την διάθεση τους σε αντίστοιχες δαπάνες, τους είδαμε φέτος να διαφωνούν ΚΑΘΕΤΑ!!!, για την πρόσληψη των τριμηνιτών συμβασιούχων για την πυρασφάλεια.

 

 

Απίστευτοι λόγοι, αρνητική διάθεση, παντελής αδιαφορία και απαιτήσεις από τους ανθρώπους που θα προσληφθούν(τρίμηνης σύμβασης), να γίνουν πυροσβέστες και να καταστέλλουν τις φωτιές, αν υπάρξουν!!! Απίστευτα πράγματα και παράλογη λογική, σε ρητορική που ανέπτυξαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ήρθε το θέμα των προσλήψεων.

Δεν μπορούμε να προσλάβουμε πυροσβέστες, κύριοι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε καταστολή.

Δεν μπορούμε να σβήνουμε πυρκαγιές, είναι επικίνδυνο και απαιτείται γνώση.

Τι απαιτήσεις μπορείτε να έχετε από ανθρώπους που θα προσφέρουν υπηρεσίες για τρεις μήνες; Να μπουν στην φωτιά και να κάνουν κατάσβεση;

Ειλικρινά ψάχνουμε να βρούμε λογική, στα λεγόμενα τους. Μάλλον και τους ίδιους, δεν τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα. Αυτός είναι ο λόγος που απουσίασαν από την συγκέντρωση της Ιπποκράτειου Πολιτείας και ασχολήθηκαν με τις μασκαράτες.

Ευρισκόμενοι εκεί θα έπρεπε να αναπτύξουν άποψη, να καταθέσουν προτάσεις, να προτείνουν λύσεις.

 

Δύσκολα πράγματα, να έρθει επιφοίτηση μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, να λάβουν πληροφόρηση, και να αποκτήσουν γνώση  για την κατάσταση των περιοχών που είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος  και κυρίως  να προτείνουν εποικοδομητικές και πραγματοποιήσιμες λύσεις για τους εμπλεκόμενους.

Αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις όπως μέχρι σήμερα επιδερμικά, αυστηρά μικροπολιτικά και κυρίως καταγγελτικά δεν μπορείς να προσφέρεις το παραμικρό.

Καλύτερα λοιπόν μασκαράτα, καρναβάλι και Φώτο γεμάτες χαμογέλα που είναι στα μέτρα τους και δεν απαιτούν καμία ευθύνη!!!

Εύκολα πράγματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here