Οι ψιττακοί κελαηδούν…

0
775

Ακόμα ένας σοφός Δημογέροντας της παράταξης των ”μαθουσάλων” ανέπτυξε την άποψη του που απορρέει από την τεράστια αυτοδιοικητική του σοφία. Και τι είπε; Αυτά που πάντα λέει. Θεωρητικές σοφίες, εικασίες, υποθετικά ερωτήματα, αναπόδεικτα συμπεράσματα.

Δήθεν, ίσως, πιθανό, θα έπρεπε, ίσως μπορούσε, να το βλέπαμε, λέξεις της απλής καθημερινότητας του που χρησιμοποιεί σε όλους τους διάλογους του. Και με αυτό τον τρόπο διοίκησε το νευραλγικότερο κομμάτι του δήμου Ωρωπού 4 χρόνια. Με αυτήν την συλλογιστική του ιδεατού, του πιθανώς εκτελεστού, των θεωρημάτων και υποθέσεων.

Η ουσία; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! Το αποτέλεσμα; ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΡΑΓΙΑ…

<<…Πόσο ψέμα και κοροϊδία να αντέξει ο κόσμος για ακόμα μία φορά;…>> συμφωνούμε απόλυτα στην αποστροφή του αφηγήματός του. Πόσους μπορείς να κοροϊδέψεις αγαπητέ φίλε και για ποσό καιρό, όταν η παρακαταθήκη που έχεις αφήσει πίσω σου είναι απόλυτα μηδενική; Τι να πεις σε ανθρώπους και Δημότες που σε πίστεψαν ακόμα και στο τέλος και εσύ τους διέψευσες, πουλώντας τους την τελευταία στιγμή, αποκαλύπτοντας ένα καλό προμελετημένο σχέδιο σε αγαστή συνεργασία με αυτόν που για χρόνια κατέτασσες στις χειρότερες επιλογές σου και σήμερα στηρίζεις;

<<… Πείτε ένα μεγάλο συγνώμη στους Πολίτες αυτού του τόπου και βάλτε και την υπογραφή σας αυτή την φορά !!!…>>… Μιλάς εσύ για ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;;

Απίστευτα πραγματικά γραφήματα από κάποιους που νομίζεις πως κρύβονταν 4χρονια, ή, δεν πάτησαν το πόδι τους στην υπηρεσία, αφού δεν υπάρχει ένα έγγραφο με την υπογραφή τους σε κανένα έγγραφο του τομέα που προΐστανται. Απίθανα πράγματα. Οι ‘’ψιττακοί’’ θα βρίζουν, θα απαξιώνουν και θα λοιδορούν, όταν θα διαβάζουν τέτοια ψεύδη και ανακολουθίες από κάποιους που νομίζουν πως ακόμα έχουν πολιτική υπόληψη. Για κάποιους που προσπαθούν συστηματικά να κοροϊδεύουν τους Δημότες του Ωρωπού κάθε τετραετία και να διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία κάθε φορά και με άλλο συνδυασμό. Από γυρολόγους πολιτικάντηδες που νομίζουν πως έχουν ακόμα χώρο στην επομένη ημέρα του τόπου μας με νοοτροπίες συστημάτων του 1980.

Και ΝΑΙ, θα κρίνουμε ανθρώπους ανώτατης εκπαίδευσης, όπως απαξιωτικά αναφέρεις για αυτούς που δεν φέρουν, όταν χρησιμοποιούν την θεσμική τους θέση κατά το δοκούν και επιλεκτικά, για να πλήξουν το κύρος του οργανισμού και να τραυματίσουν το θεσμικό όργανο που υπηρετούν για μικροπολιτικούς συμβιβασμούς, με μονομερείς ενέργειες.

Να σου θυμίσουμε μόνο, έναν δύσμοιρο καταστηματάρχη που κατέστρεψες τις ημέρες που διοικούσες και όλα πήγαιναν όπως θαυμαστά τα προγραμμάτιζες. Και είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα αναλγησίας που έχουμε να σου θυμίσουμε όταν η ολική αφασία είχε καταλάβει τον εγκέφαλο και το σώμα σου.

Άσε λοιπόν τους ‘’ψιττακούς’’ να κελαηδούν, γιατί λένε αλήθειες. Κάνε την δουλειά σου, δηλαδή αυτό που πάντα κάνεις, να θεωριολογείς ακατάπαυστα και κοίταξε να καταφέρεις να ζήσεις για άλλη μια φορά το όνειρο σου και να αποδείξεις την πολιτική ύπαρξη σου, τουλάχιστον στον εαυτό σου και τις επιλογές σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here