Τώρα τα δίνουν όλα για όλα!!!

0
722

Την καταστροφή φέρνει πάλι ο μέτρ της παραπληροφόρησης, του σκοταδισμού, της εκπροσώπησης των ανύπαρκτων.

Για άλλη μια φορά γυρνά στην πάγια γνωστή τακτική του άκρατου λαϊκισμού και της ασύστολης μπουρδολογίας, αναφερόμενος στο ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Παιδικών Σταθμών.

Και είναι θαυμαστό, με πόσο μεγάλη χαρά περιγράφει ένα ακόμα πιθανό σενάριο καταστροφής που έχει φωλιάσει στον εγκέφαλό του και σε αυτών που του δίνουν εντολές να γράφει, τα ποιο απίθανα πράγματα που έχουμε διαβάσει.

Παίζει πραγματικά με την νοημοσύνη μας και κοροϊδεύει τους Δημότες Ωρωπού για άλλη μια φορά με ψευδείς και ανούσιες ειδήσεις, μόνο και μόνο να σπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία σε εκατοντάδες γονείς που χαίρουν της φιλοξενίας και της υποδοχής των παιδιών τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ωρωπού.

Με ανυπόστατες και κακόβουλες ειδήσεις προσπαθεί να σπείρει τον πανικό σε εργαζόμενες οικογένειες συνδημοτών μας, διαταράσσοντας την οικογενειακή γαλήνη και τον προγραμματισμό τους.

Γιατί όλα αυτά;

Γιατί δεν έχουν να παρουσιάσουν απολύτως τίποτα.

Αυτός είναι ο λόγος!!!

Περιμένουν όλοι να δουν κάτι από τις προγραμματικές δηλώσεις τους για το μέλλον του τόπου τους, τις σκέψεις που κατακλύζουν τους γερασμένους εγκεφάλους τους για την επόμενη ημέρα των Δημοτών, να πουν πέντε σοβαρές κουβέντες για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Ωρωπού, πίσω από τα άσπρα μουστάκια τους…ΤΙΠΟΤΑ!

Η ένδεια των επιχειρημάτων τους, η ανυπαρξία του σχεδίου και του πλάνου της επόμενης ημέρας, τους οδηγούν σε τραγικές ειδήσεις, με αποσυντονιστικά συμπεράσματα και ανακολουθίες, με επικίνδυνες διαπιστώσεις.

Ένα εσωτερικό έγγραφο της υπηρεσίας του ΝΠΔΔ, καταφέρνουν να το κάνουν χαρτοπόλεμο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ναι, δικαιούται άδειας ο Υπάλληλος του Νομικού Προσώπου και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλήθεια, δεν έχει πάρει άδεια ξανά στο παρελθόν;

Δεν ελλειψε ποτέ ξανά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;

Υπάρχει προγραμματισμός στις διοικητικές υπηρεσίες, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, απουσία και αντικατάσταση δοικητικού υπαλλήλου σε περίπτωση απουσίας του;

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που δεν κατάφεραν να προσφέρουν τίποτα σε αυτόν τόπο.

Μόνο να κρίνουν κακόβουλα και προσπαθούν να διαταράσσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας με ιδιοτελή πάντα σκοπό.

Ευτυχώς, όπως μετράει και κάποια από αυτούς με αγωνία, 60 ημέρες έμειναν. Οριστικά και αμετάκλητα, θα απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους μάντεις κακών μηνυμάτων, πολύ σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here