Συνεργασία Εξουσιομανίας

0
845

Στην παρουσίαση του συνδυασμού των συνεργών της ευθύνης ακούστηκαν συνθήματα, ακούστηκαν ονόματα, ακούστηκαν προσωπικά εγώ, παρουσιάστηκαν πρόσωπα, ασκήθηκαν κατηγορίες προς τον Δήμαρχο, ασκήθηκε κριτική στις πράξεις του, σχολιάστηκε η τακτική της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, όλοι μαζί επιχείρησαν να σχεδιάσουν ένα αρνητικό πορτρέτο του Δημάρχου.

Καθώς μουντά και χλιαρά διαλυόταν η συνάθροιση αυτή, ο κ.Γιασημάκης  έθρεψε το υπερεγώ του, οι υπόλοιποι συνεργοί αισθάνθηκαν λυτρωμένοι από τις χρόνιες αμαρτίες τους και ο Ωρωπός δεν κέρδισε τίποτα. Το συνονθύλευμα άεργων-ανεύθυνων χαράμισε σώμα και πνεύματι, διοργανώνοντας άλλη μια εκδήλωση ώστε να μας ενημερώσει για τον Δήμαρχο Ωρωπού.

Δεν ακούστηκε ούτε μια πρωτότυπη, μια φρέσκια ιδέα, δεν ακούστηκε ένα επιχείρημα, ένα τεκμήριο, ένα πλάνο.

Μόνο αφαιρέσεις και συκοφαντίες.

Αναρωτιέμαι αν έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι ότι δεν πρόκειται για παρτίδα Μονόπολης, που όταν κερδίσεις κλείνεις το παιχνίδι.

Οι πολίτες χρειάζονται μια αρχή να τους διευκολύνει και ο νικητής των εκλογών δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον υπηρέτη του κοινού καλού.

Πως αυτός ο εξουσιομανής συνεταιρισμός ανεύθυνων θα εκπροσωπήσει το κοινό καλό;

Με καταγγελίες και ύβρεις απέναντι στον ΜΟΝΟ άνθρωπο και τα στελέχη του, που εργάζονται καθημερινά;

Παρακωλύοντας το έργο ανθρώπων που προσπαθούν για το καλύτερο στο Δήμο μας;


Με σαθρά και σάπια υλικά, έχει χτιστεί αυτή η κιβωτός ανεύθυνων, που τους έχει παρασύρει ο ωκεανός της αλήθειας.

Με καπετάνιο από τα lidl τον κ.Γιασημάκη, θεωρούν πως οδεύουν στη λησμονιά, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συνδημοτών τους.

Πιστεύουν πως έχουν μνήμη χρυσόψαρου οι δημότες και όταν θα εμφανιστούν στην ακτή θα τους υποδεχθούν σαν ήρωες.

Όμως οι δημότες έχουν να επιλέξουν είτε ανθρώπους που πάλεψαν, μοχθούν και θα συνεχίσουν να παράγουν έργο στον τόπο, είτε ανάμεσα σε άεργους που μόνη ασχολία τους είναι η κριτική και η συκοφαντία.

Όσο άλλοι λύνουν προβλήματα, κάποιοι άλλοι θα συκοφαντούν.

Αυτός είναι ο καταμερισμός των ρόλων, όπως εσείς επιθυμείτε.

Και πρόκειται για ένα τόσο άεργο, απρόσεκτο, στερημένο από ιδέες και ανεύθυνο συνονθύλευμα που μια πρωτότυπη ιδέα δεν είχε ούτε καν για το όνομα του συνδυασμού.

Έκλεψαν το «Συνεργασία Ευθύνης» του υποψήφιου Δημάρχου Περιστερίου αποδεικνύοντας μας την υπευθυνότητα και το πνεύμα καινοτομίας που τους διακατέχει.

Άντε και εις ανώτερα! (Τουλάχιστον από την 3η θέση).


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here