ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΠΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

0
1236

Δυο καταξιωμένοι άνθρωποι στην κοινωνία του Δήμου Ωρωπού στηρίζουν τον Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση.

Δυο άνθρωποι που κράτησαν τον συνδυασμό του κ.Οικοναμάκου και τα στελέχη του, όταν ο ίδιος άφησε ακέφαλη ουσιαστικά την παράταξή του.
Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο που διαδραμάτισε καταστάσεις στην περιοχή μας και αφού διαλύθηκε οριστικά ο συνδυασμός που διοίκησε για τέσσερα περίπου χρόνια τον Δήμο Ωρωπού, αποφάσισαν να συμπορευτούν με την Δημοτική Αρχή, κρίνοντας θετικά τον απολογισμό της για την πενταετία που πέρασε.

Έχοντας ουσιαστικά την στήριξη των περισσοτέρων στελεχών που συνδιοίκησαν και των συναδέλφων τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, έρχονται να προσδώσουν και να συνδιοργανώσουν τα δημοτικά δεδομένα της επόμενης ημέρας για τον τόπο μας.

Η εκλογική ομάδα του Δημάρχου Ωρωπού, αποκτά μια δυναμική με στελέχη που μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν άμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η επιλογή τους, μόνο τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί.
Η ανυπαρξία της παράταξης του κ. Γιασημάκη την πενταετία που πέρασε, ο λάθος τρόπος χειρισμού αντιπολιτευτικής γραμμής και η ξαφνική συνένωση των στελεχών που δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν σαν επικεφαλής παρατάξεων με αξιώσεις, τους οδήγησαν στην επιλογή του έμπειρου Δημάρχου και στην καινούρια του ομάδα που απαρτίζεται από δεκάδες νέα παιδιά.

Επικροτούν την δυναμική που έχει αναπτύξει ο Δήμαρχος Ωρωπού και στηρίζουν απόλυτα την πολιτική του και το έργο που έχει προσφέρει την πενταετία που πέρασε.
Μαζί με την αναγεννημένη ομάδα του, με άφθαρτα, νέα παιδιά, μακριά από τους γνωστούς συμψηφισμούς και τους επαγγελματίες της πολιτικής του τόπου, βλέπουν το όραμα για τον τόπο μας, που όλοι επιθυμούμε.
Και όταν σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που περάσαμε, μπορείς να βρίσκεσαι δίπλα στους ανθρώπους συνδημότες σου, με τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά, καθημερινά προβλήματα τους, μπορείς να τους εμπνεύσεις τον σεβασμό και την σιγουριά της επόμενης ημέρας.

Καλή επιτυχία και στους δυο σας.
Η κριτική που θα δεχτείτε, θα είναι αδυσώπητη και ίσως ανέντιμη. Τα γνωστά κέντρα, θα λοιδορήσουν και θα μειώσουν τις επιλογές σας.
Οι περισσότεροι όμως θα εκτιμήσουν τις πραγματικές σας προθέσεις και την αξιοπρέπεια που αντιμετωπίσατε τις καταστάσεις, ειδικά των τελευταίων πέντε χρόνων.
Και θα είναι δίπλα σας, να στηρίξουν τις επιλογές σας και το αλάθητο αισθητήριο που έχετε για αυτούς που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.

Καλή δύναμη στον αγώνα σας…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here