Μπορείς να γελάς όσο θέλεις σήμερα. Αύριο ποιος θα κλαίει όμως;

0
877

 

 

Στρεβλά συμπεράσματα, με άστοχες επισημάνσεις, προσπαθεί για άλλη μια φορά να μεταφέρει ο ”ξύλινος διαμορφωτής” και κύριος επικοινωνιακός εκπρόσωπος των συνεργατών της συμφοράς. Με απίστευτο τρόπο, προσπαθεί να λοιδορήσει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να επικοινωνήσει με τους Δημότες του Ωρωπού και να αποσυντονίσει την προσπάθεια προβολής των εκατοντάδων παρεμβάσεων και δεκάδων έργων που έχουν γίνει στην διάρκεια της πενταετίας που πέρασε.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού και τα στελέχη του, θα παρουσιάσουν σύντομα τα έργα που έχουν γίνει στις κατά τόπους περιοχές, σε φυλλάδια που έχουν κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτό. Οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα με τα φυλλάδια στα χέρια τους, να επισκέπτονται και να διαπιστώνουν ”ιδίοις όμμα σι” το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί.

”Αλήθεια… τί μπορεί να σκεφθεί κανείς, βλέποντας γύρω του την πραγματική εικόνα;;;” αναρωτιέται και μας κάνει μεγάλη εντύπωση. Μόνο κάποιοι που έχουν αλληθωρίσει από κακία, προσωπικό μένος, ένδυα επιχειρημάτων και τεράστια αδυναμία να πείσουν τους Δημότες του Δήμου Ωρωπού για την καλοσύνη των προθέσεών τους, δεν βλέπουν γύρω τους. Για άλλη μια φορά το λιμάνι φεύγει μακριά και αυτοί μένουν στην τρύπια βάρκα τους να ορέγονται καρέκλες και εξουσία.Απόδειξη των λεγομένων μας, αποτελεί η απόφαση των δυο έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών που τις τελευταίες ημέρες τάχθηκαν στο πλευρό του Δημάρχου Ωρωπού. Οι κ.κ.Ανυφαντής Κωνσταντίνος και Πέππας Παναγιώτης, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, ενισχύουν την εκλογική ομάδα του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση και των στελεχών του. Δυο άνθρωποι αναγνωρίσιμοι στους Πολίτες του Ωρωπού, που αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής  προσπαθώντας να αναδείξουν τις όποιες προσπάθειες της, στο δύσκολο περιβάλλον που διαμόρφωσε για τον τόπο μας ο ”Καλλικράτης”.

Στελέχη που διασώθηκαν λόγο του ήθους και της αδιάκοπτης προσπάθειας τους να προσφέρουν πραγματικά στους συνδημότες μας και να τιμήσουν με αξιοπρέπεια τα έδρανα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πενταετία που πέρασε. Δεν παρασύρθηκαν από τον άσκοπο, ανελέητο προσωπικό πόλεμο που εξαπέλυσε η ομάδα του κ. Γιασημάκη με τις συνεχείς καταγγελίες, μηνύσεις, αναφορές, προσφυγές, μόνο και μόνο για να μην λειτουργεί τίποτα στις υπηρεσίες του Δήμου μας, αλλά τήρησαν έντιμα, δίκαια και ευσυνείδητα τον θεσμικό τους ρόλο, τιμώντας τους συνδημότες μας που τους εμπιστεύτηκαν.Είναι βέβαιο πως έχουν κυριευτεί από τον πανικό. Η εκκωφαντική σιωπή που κυριαρχεί στους κύκλους των συνεταίρων, είναι το χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών. Είμαστε βέβαιοι πως ο Δήμαρχος Ωρωπού, έχει να παρουσιάσει και άλλα στελέχη που θα κάνουν αίσθηση.  Η αδιαφορία των αντιπάλων προς το εκλογικό σώμα με την έλλειψη θέσεων και προγράμματος για τον τόπο, η συνεχής παραποίηση της πραγματικότητας με καταστροφολογικά δημοσιεύματα και μηδενισμού των πάντων και το κυνήγι της λακκούβας, των σκουπιδιών, των διαρροών του νερού, και όποιων πιθανών στιγμιαίων αβλεψιών, κούρασαν τους Δημότες του Ωρωπού.

Με ψευδείς ειδήσεις και με κακές πρακτικές αυριανιστών των περασμένων δεκαετιών, δεν μπορούν να πείσουν κανένα!!! Οι δημότες μας βλέπουν και κρίνουν, καθημερινά. Και από το έργο και τις πράξεις του καθενός θα αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα. Μέχρι σήμερα, μόνο μια παράταξη λειτουργεί και εμπνέει για την επόμενη ημέρα. Με μεθοδικές και σίγουρες κινήσεις που αποπνέουν σεβασμό και καταξίωση.

Οι ημέρες τελειώνουν και εμείς περιμένουμε.

Περιμένουμε σκέψεις, ιδέες, προσανατολισμό, θέσεις, απόψεις, όραμα, σχεδιασμό.

Ως πότε;…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here