ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ “ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΣ

0
2559

 

Σήμερα στο Ατλαντίς, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης προσκάλεσε τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού, τους φίλους και συνεργάτες του, να παρουσιάσει την νέα εκλογική του ομάδα, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας που έφτασαν από νωρίς στην αίθουσα. Ο Δήμαρχος Ωρωπού στην υποδοχή με την οικογένειά του, χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια μετά από μια σύντομη ομιλία, που αφορούσε τα Δημοτικά Πεπραγμένα της πενταετίας,  παρουσίασε την ομάδα του σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωρωπού.

Είναι άξιο αναφοράς να σημειώσουμε πως ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα ο Δημότης” έχει καταφέρει να ανανεώσει τους υποψηφίους του σε ποσοστό πάνω από 50%, και κυρίως να είναι στην ευχάριστη θέση, οι περισσότεροι υποψήφιοι να είναι νεαρά παιδιά, που πολιτεύονται για πρώτη φορά.

Ένα δείγμα της εμπιστοσύνης των Δημοτών του Δήμου μας, που αναγνωρίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε η Δημοτική Αρχή κατά την πενταετία που πέρασε, την επικροτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι επισκέψεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα όπου ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνδημότες μας, όπως ανέφερε ο ίδιος και να παρουσιάσουν από κοντά το έργο που έχει επιτευχθεί.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθούσουν πολλές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την σύντομη ομιλία του Δημάρχου Ωρωπού, στα μέσα μας.

Ευχόμαστε να έχουμε μια ήρεμη και ειρηνική προεκλογική περίοδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here