Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Ωρωπό.

0
1173

Ο Πρόεδρος  του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ.Καρατζαφέρης Γιώργος, παρέθεσε ομιλία στο ΚΑΠΗ των Νέων Παλατίων την Δευτέρα 15 Απριλίου, με θέμα τις επερχόμενες ευρωεκλογές, που θα γίνουν παράλληλα με τον πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών Α και Β Βαθμού, τον προσεχή  Μάιο.

Με τον γνωστό, χειμαρρώδη λόγο του, πρότεινε στους συνδημότες μας τους λόγους που πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τους Υποψηφίους Ευρωβουλευτές του κόμματός του. Μάλιστα τέσσερις υποψήφιοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση.Μετά από μια σύντομη αναδρομή για την πορεία του σαν ευρωβουλευτής και παρουσιάζοντας κάποιες δράσεις κατά την θητεία του, εξήγησε τους λόγους και τις θέσεις  των Ευρωσκεπτικιστών τους οποίους εκπροσωπεί, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οδηγούμαστε σε ευρωεκλογές χωρίς να ξέρουμε πότε θα γίνουν οι εθνικές”. Προσωπικά εκτιμώ πως θα γίνουν τον Οκτώβριο. Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν ένα δικό τους διακύβευμα που είναι για το αν θα ζήσουμε καλύτερα ή όχι. Εάν ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από αυτή την Ευρώπη που έχουμε και η ζωή μας εξαρτάται από τι θα αποφασίσει η Ευρώπη. Εάν ο κόσμος είναι καλά δεν έχουν λόγο να μας ψηφίσουν. Στις ευρωεκλογές είτε βγει μπροστά ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας, αν παραμείνει στην Ευρώπη η ίδια σπείρα που την κυβερνά, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ κλπ, τότε η ζωή μας θα είναι ίδια, γιατί αυτοί επιβάλουν τους κανόνες. Για να δούμε καλύτερες ημέρες πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη. Ποια κόμματα το θέλουν; Η ΝΔ που είναι μια χαρά βολεμένη; Ο Τσίπρας που βολεύτηκε κι αυτός με τη Μέρκελ και είναι φιλαράκια; Ο Θεοδωράκης; Ο Λεβέντης; Η Γερμανία θα συνεχίσει να είναι η κυρίαρχος κι εμείς θα είμαστε οι υποταγμένοι.«Εμείς είμαστε οι Ευρωσκεπτικιστές. Θυμίζω ότι υπήρξα ο γενάρχης του Ευρωσκεπτικισμού μαζί με τον Φάρατζ. Ο Ευρωσκεπτικισμός θέλει να αλλάξει την Ευρώπη, τώρα όμως έχει το προνόμιο να έρχεται στις δημοσκοπήσεις δεύτερο κόμμα. Άρα ο οποιοσδήποτε κομισάριος της Ευρώπης θα περνάει από την έγκρισή μας. Αν αποκτήσουμε αυτήν τη δύναμη και πάω στην Ευρώπη, αντιλαμβάνεστε πόσο θα ωφεληθεί η χώρα. Εάν θέλετε αλλαγή, αυτή είμαστε εμείς», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here