Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

0
1431

Σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής με την εκλογική της ομάδα επισκέφτηκε τον Δήμο Ωρωπού. Αρχικά, η περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Ωρωπού συναντώντας τον Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση και τα δημοτικά στελέχη.

Η άριστη σχέση της Περιφερειάρχου Αττικής, με τον Δήμαρχο Ωρωπού και η συνεργασία Περιφέρειας – Δήμου Ωρωπού επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά στη συζήτηση που ακολούθησε με τον Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση.

Επισημάνθηκαν τόσο τα προβλήματα της περιοχής όσο και οι προοπτικές για την εξεύρεση λύσεων μέσω της περιφέρειας στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και τη δημοτική αρχή. Παρόντες ήταν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ανατολικής Αττικής.

Στη συνέχεια η κ.Ρένα Δούρου μετέβη στην παραλία του Ωρωπού προκειμένου να επισκεφθεί την τοπική αγορά και τα καταστήματα του Δήμου. Εκεί άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων και τα αιτήματά τους προς την περιφέρεια ενώ συζήτησε με επιχειρηματίες και καταναλωτές. Προτάθηκαν από κοινού δράσεις και ενέργειες που είναι δυνατόν να διενεργηθούν από την περιφέρεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here