ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

0
1671

Πλήθος πολιτών κατέκλυσε την Κυριακή τους δρόμους μπροστά από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση εν όψει των εγκαινίων του κέντρου. Ο Δήμαρχος Ωρωπού βρισκόταν από νωρίς στον τόπο συνομιλώντας με συνδημότες του που όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν. Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος Ωρωπού ανέβηκε στο βήμα.

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας» είπε ο Δήμαρχος Ωρωπού από την εξέδρα, καλωσορίζοντας τους συνδημότες του. Αφού αναφέρθηκε στα έργα τα οποία εκπονήθηκαν αυτή την πενταετία εν μέσω δύσκολων εποχών οικονομικά για την χώρα, απάντησε στις ψευδολογίες της αντιπολίτευσης.

Ενώ επισήμανε τις ψευδείς ειδήσεις που διαχέουν οι γνωστοί αυτόκλητοι «υπεύθυνοι» της περιοχής μας με τις οποίες επιδιώκουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και τα ίδια τα έργα της δημοτικής αρχής, πέρασε στην αντεπίθεση.

 

Σήκωσε ψηλά, ώστε όλοι να τα βλέπουν, δύο έγγραφα. Το ένα ήταν το προεκλογικό πρόγραμμα του 2014 του συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης» ενώ το άλλο το φετινό των «υπευθύνων». Διαβάζοντας αποσπάσματα ο κόσμος έμεινε έκπληκτος αντιλαμβανόμενος ότι είχε συντελεστεί μια πλήρης αντιγραφή κατά λέξη και κατά κόμμα του προγράμματος του 2014 του «Πρώτα ο Δημότης» από του «υπεύθυνους».

Ωστόσο, επέλεξε να μην σταθεί περισσότερο στους «υπεύθυνους αντιγραφείς» προσανατολίζοντας την συζήτηση στον τόπο μας τον Ωρωπό. Ανέφερε ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Δημότης» θα έχει στα ψηφοδέλτια του 182 υποψηφίους από όλες τις ενότητες. Το μήνυμα του συνδυασμού και θέληση για προσφορά έχει εμπνεύσει 182 ανθρώπους  που επιθυμούν να διατρανώσουν το μήνυμα της ελπίδας ώστε ο Ωρωπός τώρα που τα θεμέλια μπήκαν να γίνει ένας Δήμος πρότυπο στην χώρα.

Τόνισε πως διαθέτει την εμπειρία με τη χρόνια ενασχόληση του στα κοινά του τόπου. Μια ενασχόληση για την οποία πολλοί όπως ανέφερε τον χαρακτηρίζουν «τρελό». Ωστόσο όπως δήλωσε, όσα κάνει τα κάνει με την δύναμη της αγάπης. Της αγάπης για τον άνθρωπο, της αγάπης για τον τόπο, της αγάπης για τον Ωρωπό.

Δίχως φαραωνισμούς και μεγαλομανείς φαιδρές φιέστες αλλά με την απλότητα και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει, ο Δήμαρχος κατέβηκε με τη φράση, «εμπιστευθείτε τον Θωμά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here