Η μάστιγα της καταστροφής που διέπει κάποιους…ξαναχτύπησε.

0
677

Για άλλη μια φορά, ένα έργο χρήσιμο για τους συνδημότες μας, σταματάει προσωρινά μετά από καταγγελία.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς που ξεκίνησε στην οδό Μαρμαρά στην Παραλιακή των Νέων Παλατίων(στον χώρο του Λιμενικού Ταμείου, ΟSCAR).

Ένα έργο στο οποίο θα αντικατασταθεί πλήρως όλος ο χώρος με διαμόρφωση νέου υποστρώματος, περίφραξη και αντικατάσταση των οργάνων της παιδικής χαράς, με καινούρια, βάση των νέων πιστοποιήσεων και των επιτρεπτών προδιαγραφών.

 

Στο πλαίσιο της αντικατάστασης και κατασκευής των 14 νέων παιδικών χαρών που ολοκληρώθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωρωπού, η συγκεκριμένη είναι η τελευταία που θα ολοκληρώσει αυτό το έργο.

Για άλλη μια φορά, οι γνωστοί-άγνωστοι, κατάγγειλαν το έργο στο Λιμεναρχείο Ωρωπού και διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες.

Απορούμε για το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων. Ποιος νοήμων πολίτης αυτού του τόπου, μπορεί να είναι αρνητικός στην εξέλιξη και την κατασκευή τέτοιων παρεμβάσεων ζωτικής σημασίας.

Ποιος νοσηρός πραγματικά εγκέφαλος μπορεί να στερήσει την χαρά και την εξυπηρέτηση εκατοντάδων συνδημοτών μας, που προσφέρουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά τους.

Ποια σκέψη, ποιος σκοπός, ποιος λόγος θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιους σε τέτοιες πράξεις.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που σκέπτεται και πράττει με αυτόν τον τρόπο. Τους ζήσαμε με ανάλογες συμπεριφορές τους κατά την πενταετία που πέρασε, όταν συστηματικά κατέφυγαν σε όλες τις ανώτερες εποπτικές αρχές με προσφυγές τους, καταγγελίες τους ακόμα και μηνύσεις εις βάρος της Δημοτικής Αρχής.

Ευτυχώς για εμάς η διοίκηση δεν πτοήθηκε στιγμή, δεν έκαμψαν το έργο τους, ούτε στο παραμικρό. Τους αντιμετώπισαν με την πρέπουσα νομιμότητα και την διαδικασία που ορίζει ο ελεγκτικός μηχανισμός. Κατάφεραν να υλοποιήσουν ότι σχεδίασαν και να ολοκληρώσουμε κάθε προγραμματισμένη παρέμβαση.

Έτσι θα γίνει και τώρα.

Πολύ σύντομα το έργο θα ολοκληρωθεί και θα το χαρούν εκατοντάδες πολιτών και επισκεπτών, του Δήμου Ωρωπού.

Τις ευθύνες των πράξεων, των δικών μας αλλά και των δικών τους, θα την λάβουν πολύ σύντομα.

Όλοι οι Δημότες του Ωρωπού γνωρίζουν τον τρόπο και την μέθοδο που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή, και ή ομάδα των συμβούλων που θέλουν να λέγονται ”Αντιπολίτευση του Ελέγχου”.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον λαό του Ωρωπού, πολύ σύντομα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here