Αποκατάσταση οδοστρώματος από κατολίσθηση στο Κάτω-Μετόχι Καπανδριτίου

0
612

Κάποιοι κάνουν μόνο εκλογές και μάλιστα βρίζοντας και μηδενίζοντας τα πάντα. Κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να εργάζονται και να προσφέρουν στους Δημότες μας υπηρεσίες, βοηθώντας και στηρίζοντας την καθημερινότητά τους.

Ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ.Βελτανιώτης Δημήτρης οι συνεργάτες του και τα πολύτιμα στελέχη της Δημοτικής του Ενότητας, προχώρησαν σε αποκατάσταση οδοστρώματος που συνέβη στο Κάτω Μετόχι, μετά τις τελευταίες συνεχής βροχοπτώσεις.

Ο δρόμος κατέστη απροσπέλαστος, δυσχεραίνοντας την καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων. Τα στελέχη του δήμου μας, με ιδία μέσα, προχώρησαν στην αποκατάσταση του δρόμου, διαμορφώνοντας ανάλογα και το πρανές προκειμένου να μην αντιμετωπισθεί κανένα πρόβλημα στο μέλλον.

Κάποια από αυτά ”τα τίποτα”, που δεν κάνει η Δημοτική Αρχή για κάποιους, αλλά ευτυχώς οι Δημότες μας γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά.

Ασχοληθείτε με ανούσιες ειδήσεις και ενέργειες που δεν απασχολούν κανένα συνδημότη μας. Αυτό είναι το ποιόν σας και έχετε δείξει με τις πράξεις σας πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ”πολιτική της κλειδαρότρυπας” και του κουτσομπολιού.

Ευτυχώς οι δημότες γνωρίζουν ποιοι είναι ο καθένας από όλους που διεκδικούν και σύντομα θα αποφασίσουν…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here