ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

0
765

Σε αγορά οικοπέδου προχώρησε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης και η Δημοτική του Αρχή, προκειμένου να μεταστεγαστεί το Νηπιαγωγείου Πολυδενδρίου.

Αγοράστηκε οικόπεδο με κτίριο (650 τετραγωνικών μέτρων), μαζί με τους βοηθητικούς χώρους, στο κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Πολυδενδρίου(Οδός Ειρήνης), σε μικρή απόσταση από το Δημοτικό σχολείο που φιλοξενεί και το Νηπιαγωγείο σήμερα.

Κατόπιν της διαδικασίας της ανοικτής δημοπράτησης και την έγκριση από την Επιτροπή Καταλληλότητας της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης, ο χώρος και το ακίνητο πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Ήδη συντάσσεται μελέτη από την τεχνική μας Υπηρεσία που περιγράφει όλες τις απαραίτητες κατασκευές και σύντομα θα κατατεθεί στην ΚΤΥΠ.ΑΕ, για χρηματοδότηση.

Ο νέος χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει 40 περίπου νήπια, σε λειτουργία ολοήμερου και θα πληρεί όλες τις σύγχρονες υποδομές που απαιτούνται σήμερα.

Με αυτή την ενέργεια, αποσυμφορείται το Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου και οι προκατασκευασμένες αίθουσες, θα αποτελέσουν παρελθόν.

Επίσης ο αύλιος χώρος θα είναι πλέον ασφαλής για τα μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, χωρίς τα προβλήματα ασφαλείας που δημιουργούνται σήμερα.

Να σημειώσουμε πως η ενέργεια αυτή της Δημοτικής Αρχής, είχε αποτελέσει προεκλογική της δέσμευση. Με τον καλύτερο τρόπο και πολύ οικονομικότερα κατά την άποψή μας, κλείνει ένα ακόμα σημαντικό θέμα για τους συνδημότες μας. Ένα τεράστιο έργο για την περιοχή, προσφορά στους κατοίκους της περιοχής και τις οικογένειές τους, απλοποιώντας ένα καθημερινό ζήτημα που απασχολούσε χρόνια την τοπική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here