ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΕΊΣΤΕ. ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ. Τα ίδια και τα ίδια. Άλλη μια φορά…

0
735

Οι υποτιθέμενοι “ανανεωτές” του Ωρωπού μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πνεύμα της προόδου από το οποίο διέπονται. Οι συμπολίτες μας αυτοί, μετά τις καταγγελίες των έργων και τα ψέματα, μας πήγαν χθες το βράδυ ένα ταξίδι πίσω στο 1850.

Μοίρασαν σε νεαρά παιδιά προπαγανδιστικά φυλλάδια με fake news προκειμένου να σώσουν ο,τι σώζεται μετά το φιάσκο της ομιλίας στην Πλατεία Ηρώων. Η ίδιες πολιτικές καρικατούρες που πήγαν όλα αυτά τα χρόνια τον Δήμο μας πίσω, συνεχίζουν με τις γνώριμες αναχρονιστικές πρακτικές τους.

Η χυδαιότητα τους για ακόμα μια φορά ξεπέρασε τα όρια. Αυτοί ήταν πάντα, αυτοί είναι. Λένε πως δήθεν θα πάνε τόπο μπροστά, όταν εν έτη 2019 μοιράζουν αισχρά fake news φυλλάδια σε ανυποψίαστους (όπως θεωρούν) νέους. Υποτιμούν την νοημοσύνη των Δημοτών του Ωρωπού για ακόμη μια φορά.

Εν ετη 2019, οι νέοι ενημερώνονται, οι νέοι ερευνούν για την αλήθεια και αφουγκράζονται, όσο και αν τους υποτιμάτε, όσο και αν θεωρείτε πως θα βρουν το φυλλάδιο αυτό σημαντικό και θα το εκλάβουν σοβαρά.

Η απάντηση των νέων, που αισθάνονται αηδία στην όψη του γελοίου αυτού θεάματος, θα είναι καταπέλτης.

Μέχρι τότε κ. Γιασημάκη, προλαβαίνετε να επιστρατεύσετε έναν ντελάλη να κάνει καμία βόλτα στα χωριά.

Την Κυριακή όπως προσέλθετε με τα σφαιρίδια στο χέρι… άντε και καλό σας 1850!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here