Πρώτος Γύρος Δημοτικών εκλογών Δήμου Ωρωπού

0
4382

Ένα αποτέλεσμα θρίλερ επεφύλασσε  τους Συνδυασμούς των βασικών διεκδικητών και τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού, η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης, προκρίθηκε του συνδυασμού των ‘’Υπεύθυνων Συνεργατών’’ μόλις κατά 21 ψήφους.

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε και αποδείχτηκε πως η καρδιά του Δήμαρχου Ωρωπού είναι μεγάλη. Τα φανταστικά σενάρια που διοχέτευαν συνεχώς κατά την περίοδο του προεκλογικού αγώνα οι βασικοί διεκδικητές με επικεφαλής τον κ.Γιασημάκη για νίκη από την πρώτη Κυριακή, αποδείχτηκε τελικά πως μόνο οι ίδιοι τα πίστευαν.

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.

Η ομάδα του κ.Θωμά Ρούσση, έχει ελάχιστο χρόνο να ανασυνταχτεί και να ξεκινήσει από σήμερα τον καινούριο αγώνα που θα της δώσει την νίκη στην τελική μάχη της επόμενης Κυριακής. Αγώνα που έδωσε κατά το παρελθόν την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση το 2014 και κέρδισε επάξια την διοίκηση του Δήμου μας.

Από την άλλη πλευρά, έχουν να διαχειρισθούν την χαρά της δεύτερης θέσης που είναι πρωτόγνωρη για τον συνδυασμό τους και να καταφέρουν εκ νέου, μετά τα προσωπικά  αποτελέσματα των κορυφαίων στελεχών τους, που βρήκε πολλούς από αυτούς εξαιρετικά δυσαρεστημένους, αφού φάνηκε ξεκάθαρα πως οι συνεργασίες προς όφελος κάποιων συγκεκριμένων εσωτερικών ομάδων-προσώπων, αποτυπώθηκε στην σταυροδοσία και μάλιστα με την ευλογία του επικεφαλής και της οικογενείας του.

Διαχείριση λοιπόν και για τους δυο συνδυασμούς, ανασύνταξη και αγώνα με στοχευμένες κινήσεις, απαιτούνται από αυτούς που πιστεύουν πως μπορούν να διοικήσουν τον Δήμο Ωρωπού την επομένη ημέρα.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού θα ακολουθήσει μια διαδικασία που έπραξε την προηγούμενη φορά και τον ανέδειξε νικητή. Για τον κ.Γιασημάκη είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση και φαίνεται πως δύσκολα θα έχει ανθρώπους δίπλα του να τον ωθήσουν και να τον συμβουλέψουν στρατηγικά για βήματα που πρέπει να γίνουν κυρίως εξομάλυνσης των σχέσεων που διαταράχτηκαν από την επομένη ημέρα του πρώτου γύρου μεταξύ των στελεχών του.

Θεωρούμε πως η όποια αμφισβητούμενη ομοιογένεια υπήρχε μεταξύ των στελεχών του, έχει διαρραγεί σε επικίνδυνο βαθμό και θα ακολουθήσουν εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν τους Δημότες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here